Maria Montazamis uppmaning efter tunga beskedet om bloggen

Maria Montazamis uppmaning efter tunga beskedet om bloggen

Maria Montazami har vi inte bara kunnat följa i tv-rutan, i över tio år har vi också kunnat följa hennes liv i blogg-format. Men för bara dagar sedan lämnade hon det tråkiga beskedet om att hon bestämt sig för att sluta blogga, ett besked som togs emot av ledsna följare.
Nu har hon en sista önskan till följarskaran.

Den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami har tittarna kunnat följa sedan starten av realityserien Svenska Hollywoodfruar 2009, och efter det har vi fått följa henne och hennes familj i varje säsong. Hela 13 säsonger blev det för Maria, innan produktionen under våren berättade att inspelningarna av programmet pausas och att framtiden för programmet just nu är oklar.

Maria Montazami lever sitt liv i Los Angeles tillsammans med maken Kamran Montazami, och barnen Nicholas, Emma, Hanna och Sara, som alla nu har flyttat ut från villan. Och nog är det många som vill följa Marias liv.

Förutom att hon dragit en hel del tittare till Svenska Hollywoodfruar i alla år, så har hon i över tio år också bloggat. Hennes följarskara är henne trogen och har följt henne i många många år.

Men förra veckan kom det plötsliga beskedet, Maria har bestämt sig för att sluta blogga. I ett ärligt inlägg förklarar hon mer kring sitt beslut, att det handlar om att saker och ting ändrats i familjen de senaste månaderna och hon vill lägga all sin tid åt att stötta och hjälpa barnen och maken med vardagens alla bestyr.

Uppmaningen efter följarnas sorg

Hon möttes av många ledsna miner efter beskedet, och efter det bemötandet ger hon nu sina följare en uppmaning.

Jag har läste era kommentarer och det var väldigt sorgligt. Snälla ni var inte ledsna för att jag slutar blogga. Jag ringde precis till Anna och hon kom på den absolut bästa lösningen”, skriver hon i ett inlägg och fortsätter:

”Snälla ni kan ni skaffa Instagram, det är en gratis app och där kan ni följa era vänner, familj och mig. Om ni är osäkra på att ladda ner den så be en yngre familjemedlem så kan dom hjälpa er. Kom på ett kul namn eller kör på ert eget.”

Ja, visst är det en hel del av hennes följare som redan följer henne på Instagram. Men bland kommentarerna så går det att se att det finns flera, som Maria redan förutspått, som inte är bekanta med Instagram. Marias uppmaning har nu fått dem att ändra på det!

Maria förklarar även att hon planerar att sända live på Instagram i framtiden, och ber hennes följare att hålla utkik i appen.

Det finns någonting som heter LIVE på Instagram och det är en ring som lyser upp runt mitt foto högst upp där man kan kolla på insta stories. Då kommer jag att skriva på mitt Instagram att imorgon klockan 10.00 kommer jag att gå LIVE. Då tjuter ni kanske av glädje och trycker på ringen med mitt foto som har en ring där det står LIVE”, förklarar hon.

FOTO: TT, Instagram