Maria Montazamis oro efter upptäckten med sonen Nicholas

Maria Montazamis oro efter om plötsliga upptäckten med sonen nicholas

Den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami hade här om dagen sin yngsta son Nicholas hemma på besök.
Deras timmar ihop slutade inte riktigt som Maria väntat sig.
– Jag blev jätteorolig, förklarar hon.

Den svenska Hollywoodfrun Maria Montazamis, 53, liv har tittarna kunnat följa i hela tio år på TV3. I Svenska Hollywoodfruar har man i samtliga säsonger fått följa hennes liv tillsammans med maken Kamran Montazami och deras barn Sara, 27, Hanna, 24, Emma, 21, och Nicholas, 20. 

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

Med åren har barnen flyttat ut och nu mera är det bara Maria Montazami och maken Kamran som bor kvar hemma i villan i Los Angeles. Så sent som förra året flyttade yngsta barnet ut, sonen Nicholas, som tog sitt pick och pack och flyttade in på college.

I ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar fick man se hur Maria Montazami besökte Nicholas i hans nya hem, och hon hade en del synpunkter på sonens nya vardag. Städningen var det lite si och så med, däremot var hon desto mer imponerad över hans matlagningskunskaper. 

– Jag ser en god framtid för Nicolas. Hans är hjälpsam, han lyssnar och han är väldigt snäll. Vem vill inte gifta sig med en snäll man? sa Maria Montazami i programmet.

”Jag blev jätteorolig”

Nu har sonen varit hemma hos sina föräldrar på besök, något som Maria Montazami berättar om i en videohälsning på sin blogg.

– Igår hade jag en väldigt rolig dag, som kunde slutat åt skogen. Nicholas kom hem, för att han och jag skulle hänga som han uttryckte det. Vi åkte till shoppingcentret och han fick lite nya kläder, vi tvättade bilden när vi kom hem och jag skrubbade, förklarar hon.

Hon berättar vidare om allt som mor och son gjort ihop, som att äta sushi och hälsa på hon systern Hanna, för att vattna hennes blommor då hon befann sig på semester. Allt var frid och fröjd tills morgonen därpå.

När Maria Montazami ska säga hejdå till sonen upptäcker hon en miss hon råkat göra dagen innan.

– När jag skulle vinka av Nicholas för att han skulle tillbaka till college, så ser man att hur jag på hans svarta bild, har skrubbat på fläckar. Förstår ni en svartlackerad bil? Förstår ni? jag blev jätteorolig.

FOTO: TT/Carolina Brymo, Instagram