Maria Montazamis ord till följarna efter stora livsförändringen

Maria Montazami fruktar klimakteriet

För en vecka sedan berättade Maria Montazami att hon misstänker att hon kommit in i klimakteriet. Nu uppdaterar Svenska Hollywoodfruar-profilen sina följare om hälsotillståndet och berättar att hon ska uppsöka läkarvård.

För tio år sedan fick TV3-tittarna för första gången bekanta sig med Maria Montazami, 53, i Svenska Hollywoodfruar. Tillammans med maken Kamran Montazami och barnen Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, Nicholas, 20, har vi får följa hennes liv på andra sidan Atlanten. Maria blev snabbt en tittarfavorit och på hennes blogg kan fansen ta del av TV3-profilens liv även när hon inte syns i rutan.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Det var tidigare i juli som Maria Montazami skrev ett inlägg där hon berättade att hon inte riktigt känt sig som sig själv den senaste tiden. Maria avslöjade då att hon tror att detta kan vara ett tecken på att hon kommit in i klimakteriet.

”Tyvärr så tror jag att jag har kommit in i klimakteriet och jag är helt olycklig. Har inte riktigt känt mig som mig själv de senaste 3 veckorna. Vad är nu detta för något nytt i mitt liv”, skrev hon i inlägget och fortsatte sedan:

”Nej inte min stil att inte alltid vakna upp och vara glad. Har ni upplevt klimakteriet eller är ni i smeten just nu? Ugh vad gör man?”

Efter detta började kommentarerna att välla in och Maria Montazami fick en hel del stöd från sina följare.

”Hoppas du får bra hjälp”, hälsade en läsare vid tillfället.

Maria Montazamis nya besked om klimakteriet

I veckan la Hollywoodfrun upp en ny videoblogg där hon ger sina fans en uppdatering om sitt hälsotillstånd.

– Jag vill bara säga en sak så att det inte blir någon missuppfattning. Jag har självdiagnostiserat mig att jag är i klimakteriet, vilket jag kanske inte är. Man kan alltid vara i förtidsklimakteriet. Jag ska göra tid hos doktorn, se vad han säger, han kanske bara säger att det här är två, tre dåliga veckor, vem vet, säger hon i videon.

Maria Montazami passar även på att tacka sina följare för alla stöttande kommentarer hon har fått sedan hon berättade om sin oro över att ha kommit in i klimakteriet.

– Tack för all er information, det verkar ju vara ett himla jobb det här med att gå in i klimakteriet. Men det ska bli jättespännande att se om jag har det, eller är i det, så jag håller er verkligen informerade, säger Maria Montazami.

FOTO: Maja Suslin/TT, Magnus Sundholm/Aftonbladet/TT