LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Maria Montazamis okända bråk med maken – om sonen: "Jobbigt"

29 aug, 2017 
I höst får vi återigen se Maria Montazami i tv-rutan. Även om hennes vardag med maken Kamran ser kärleksfull ut i ”Svenska Hollywoodfruar” finns det, som i många andra relationer, saker de inte är överens om.
Annons

Hollywoodfrun Maria Montazami, 51, gör i höst sin elfte säsong i tv-programmet. Hon har varit med i ”Svenska Hollywoodfruar” sedan start, och än har hon minsann inte tröttnat på att få sitt Hollywood-liv dokumenterat. Nog för att vi i programmet länge fått följa den kärleksfulla vardagen med maken Kamran och barnen Hanna, Sara, Emma och Nicholas i drömmarnas stad Los Angeles, men som vanligt har allt sina baksidor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kamran är väldigt amerikaniserad nu eftersom att han kom hit när han var väldigt ung, berättar Maria i podcasten ”Kändispodden” och fortsätter:

– Vi har sällan haft konflikter när det gäller barnen, men nu är vi lite oense om Nicolas. Han är pojke och tar en kall öl då och då, dock inte hemma. Han ska fylla 19 om två veckor, och man får ju inte dricka alkohol i USA förrän man är 21. Så det är lite jobbigt, för där är Kamran väldigt strikt.

Maria har tidigare berättat att hon besökt Nicholas college nyligen, och att hon där möttes av en stark lukt Marijuana så fort hon klev in i byggnaden. Så nog finns oron att han ska bruka droger, och då förespråkar Maria alkoholen.

Annons

– Det är väl bättre att han tar en kall öl med sina vänner än att han tar droger eller något sånt, man får välja sina konflikter med barnen.

Men än håller han sig bara till alkoholen, vilket lugnar Maria. I en intervju med Lotta Bromé, 52, i P4 Extra berättar hon om händelsen.

– Jag är jätteglad att inte min son är inblandad i sånt men jag var jättechockad. Det var ju det sista jag kunde tänka mig. Att gå in på ett fint college och det luktar sånt, säger Maria i radiointervjun med Lotta.

Foto: IBL

Annons