Artikeln innehåller reklamlänkar

Maria Montazamis ilska efter Siv Cottons ord: ”Släpp mig nu”

Siv Cotton Maria Montazami

Siv Cotton ställer Maria Montazami mot väggen i Svenska Hollywoodfruar.
Men hon får inte den reaktionen hon hade väntat sig.
– För guds skull, ta det med en nypa salt, säger Maria irriterat.
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas
Slå på ljud

Svenska Hollywoodfruar är inne på sin trettonde säsong och i år får vi följa Maria Montazami, 53, Siv Cotton, 47, Elena Belle, 34, och Gunilla Persson, 60.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Genom åren i programmet har det sällan varit en lugn stund i programmet. Bråken har avlöst varandra och det mest dramatiska i samtliga säsonger har varit när fruarna samlas för pressfotograferingen.

Siv Cotton ställer Maria Montazami mot väggen

I år bestämmer sig Siv för att rensa luften med en gång, och hollywoodfruarna har knappt hunnit sätta sig ned innan hon ställer Maria mot väggen.

– Jag har tänkt så här: ”tycker Maria om mig?” För jag vet inte om du vet själv vad du har sagt, det är flera saker som jag har tänkt att ”vad konstigt”. 

Siv berättar att Marias kommentarer till sist har fått henne att tveka på deras vänskap då hon har fått känslan av att Maria inte tycker om henne. Maria förklarar att hon bara tycker det är kul att småretas med Siv. 

– Jag skulle aldrig reta någon. Men det kanske är så Maria är, säger Siv.

Diskussionen mellan de två fruarna fortsätter, men till sist säger Maria att Siv inte ska haka upp sig på enstaka ord. 

  Jag är inte arg på dig, och har jag sagt något sårbart så ber jag om ursäkt. Våra personligheter kanske är lite gnidiga, säger Maria.

Hollywoodfrun ryter ifrån efter orden

De lämnar ämnet men Siv är inte riktigt nöjd med svaren hon fått. När fotograferingen tar en liten paus sätter sig alla fruarna ner för att pusta ut, och då tas ämnet upp igen. Siv Cotton vill veta varför Maria Montazami valt just henne att retas med, men Maria har inget ordentligt svar på det. Siv fortsätter att pressa Maria och till sist rinner bägaren över. 

– Siv, släpp mig nu. För guds skull, ta det med en nypa salt. Jag kan inte begära att du tycker om mig till hundra procent Siv, jag tycker det är kul att smådiskutera lite bara, säger Maria Montazami innan de tar upp fotograferingen igen.

Svenska Hollywoodfruar sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3. 

FOTO: TV3

FRÅN FÖRSTASIDAN