TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Maria Montazamis första ord om drastiska förvandlingen

11 jun, 2020 
Fansen är vana vid att se Maria Montazami i sitt långa, blonda svall.
Nu har Svenska Hollywoodfruar-profilen genomgått en drastisk förvandling.
– Jag blev lite osäker, skriver hon på sin blogg.
Annons
Allt om Maria MontazamiBrand logo
Allt om Maria Montazami

I realityserien Svenska Hollywoodfruar har TV3-tittarna fått lära känna bland andra Maria Montazami, 54. Sedan 30 år tillbaka är hon gift med fastighetsmäklaren Kamran Montazami och tillsammans har de barnen SaraHannaNicholas och Emma Montazami.

Förra året visades den tionde säsongen av Svenska Hollywoodfruar och i våras kom beskedet att det inte kommer fler avsnitt av programmet, i alla fall inte inom den närmsta framtiden. I en intervju med Aftonbladet bekräftade Susanne Nylén, presschef på TV3 och Nent Group, att realityserien har satts på paus.

– Jag tror många program mår bra av att pausas och så får man se hur man tar det vidare, sa hon till tidningen då.

Anledningen till beslutet ska vara sviktande tittarsiffror.

Maria Montazami om TV3:s beslut

Maria Montazami har varit med i Svenska Hollywoodfruar sedan det drog igång 2009. Hon hoppas innerligt att detta kapitel i livet inte är avslutat för all framtid.

Annons

– Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå. Det var nog dags att ta en paus och det känns helt okej, sa Maria till Aftonbladet i samband med beskedet.

Trots att det inte står någon tv-inspelning på schemat i nuläget har Maria ändå fullt upp. Hon är nämligen flitig med att uppdatera sina sociala medier-kanaler samt sin blogg.

Avslöjar drastiska förvandlingen

Genom alla säsonger av Svenska Hollywoodfruar har TV3-tittarna fått se Maria Montazami i ett långt, blont, lockigt svall. I ett inlägg på sin blogg avslöjar realityprofilen att hon har valt att göra en drastisk förändring – hon har nämligen tagit ut sina hårförlängningar.

”Nu är dom ute för alltid och det känns så himla skönt. Jag kommer nog att se lite spretig ut ett tag men jag tror mitt hår kommer att ta igen sig snabbt”, skriver Maria i inlägget.

Hollywoodfruns hår räcker numera strax till axlarna och hennes förhoppning är att det ska bli tjockare och fylligare nu när det får växa fritt. Hon har dock inte riktigt vant sig vid sin nya look än.

”Jag fick sätta upp det idag för jag blev lite osäker eftersom håret är i så många lager”, skriver Maria Montazami.

Maria Montazami
Maria Montazami i sitt naturliga hår.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT, Youtube

Annons