Maria Montazamis nya erkännande efter bråket med Elena Belle

I sista avsnittet av Svenska Hollywoodfruar får tittarna se ett känslofyllt bråk som slutar i tårar.
Nu berättar Maria Montazami om händelsen på sin blogg.
– Blev en sådan stor grej, skriver hon.
Slå på ljud

Svenska Hollywoodfruar på TV3 och Viafree bjuder i vanlig ordning på en hel del dramatik. I sista avsnittet för säsongen brister två av fruarna ut i gråt, då de båda blir väldigt sårade.

Bråket handlar om att Elena Belle har hört att Maria Montazami pratat illa om henne bakom hennes rygg, bland annat påstås hon ha sagt saker som att hon är ”slampig”. Två dagar innan bråket sändes på tv har Maria Montazami valt att berätta sin syn på bråket i sin blogg, för att få försvara sig.

”Jag känner att jag gärna vill prata med er alla innan det blir några missuppfattningar efter det sista avsnittet av SHF som visas nu på tisdag”, skriver hon och fortsätter:

”Jag har haft så roligt när vi har spelat in SHF, de enda gånger jag har mått lite dassigt är efter våra inspelningar där de oftast har slutat med bråk och tårar. Vilket har varit så gott som vartenda frulunch eller pressfotografering. Jag har försökt att vi alla ska vara vänner och jag har inte velat lägga mig i bråken därför att jag kanske inte riktigt förstått hur djupt sårade de andra fruarnas bråk har varit. Nu har jag dock fått en dos av det själv och det känns inte bra”.

Maria Montazami om bråket med Elena Belle

Maria Montazami förklarar att kommentaren kring att Elena Belle skulle vara ”slampig” och ”är van vid att sära på benen” kom i samband med att Åsa Vesterlund och Elena skulle göra en så kallad vagina steam, vilket kan översättas till underlivsångning på svenska.

”När Åsa och jag skulle säga hej då så nämnde Åsa att hon skulle göra en Vagina steamning med Elena och hon berättade för mig att hon inte var så sugen på att göra något sådant och visste inte riktigt vad det gick ut på. Oroa dig inte sa jag det blir säkert trevligt, och sedan sa jag en dum kommentar i förbifarten”, skriver Maria och fortsätter:

”Så när Elena fick höra detta så har hon all rätt att bli ledsen och besviken på mig. Så i stora drag så var det min kommentar som blev en sådan stor grej på partyt hos Gunilla.”

Hollywoodfrun förklarar också att det inte var hennes mening att göra Elena Belle ledsen.

”Självklart har jag inget intresse av att prata elakt om Elena. Hon är 20 år yngre än mig och är nu i fasen på att starta sin familj och framtid. Jag är så glad för hennes skull och jag önskar henne all lycka. Hon har aldrig gjort mig något. Jag och Elena har nu klarat upp detta. Jag bad om förlåtelse och den vart godtagen”, skriver Maria Montazami.

Hänt söker Elena Belle för en kommentar.

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!