Maria Montazami om stora familjelyckan med dottern Sara

Maria Montazami om stora familjelyckan med dottern Sara – efter sorgliga beskedet

Maria Montazami tog nyligen ett stort beslut för att få tid över till att vara med sin familj. Nu visar hon upp lyckan med dottern Sara och hennes kärlek Diego.

Den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami har tittarna kunnat följa i tv-serien Svenska Hollywoodfruar ända sedan starten. Första säsongen gick på TV3 2009, och Maria är den av fruarna som varit med i alla säsonger fram till den sista säsongen 2019.

Men i år blir det ingen säsong av Svenska Hollywoodfruar, och om det finns någon framtid för programmet är just nu oklart.

– Vi får se om det blir någonting. Att hålla på att lägga ner nu är väl lite onödigt, men det fanns kanske en mening nu med corona och allt. Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå. Det var nog dags att ta en paus och det känns helt okej, sa Maria Montazami till Aftonbladet när beskedet kom.

Maria Montazami slutar blogga

Men att tittarna inte längre kommer att få följa Maria Montazami i tv-rutan är inte det enda tråkiga beskedet hon delat med sina följare i år. För bara veckor sedan berättade hon att hon bestämt sig för att sluta blogga, efter tio år.

Hennes besked möttes av många ledsna miner.

Jag har läste era kommentarer och det var väldigt sorgligt. Snälla ni var inte ledsna för att jag slutar blogga”, skrev Maria i ett nytt inlägg därefter och uppmanade alla hennes följare till att nu börja följa henne på Instagram istället. Ett förslag som uppskattades av många.

Marias beslut för familjen

Anledningen till att hon beslutat sig för att sluta blogga är att hon vill få mer tid över till att fokusera på familjen. Barnen Hanna, Emma, Sara och Nicholas är utflyttade, och behöver stöd i alla vardagens bestyr. Hon vill även få mer tid att tillbringa ihop med maken Kamran Montazami.

Och nog förvaltar hon tiden hon nu fått över väl! I ett nytt inlägg på Instagram kan vi se att hon är och hälsar på dottern Sara och hennes kille Diego.

Hälsar på Sara och Diego i deras nya hus i Laguna Beach. De har ett så gulligt hem!” skriver Maria Montazami när hon delar en bild av sig själv iklädd en gul somrig klänning, hemma hos Sara och Diego.

När det för några veckor sedan var Farsdag i USA passade Maria Montazami på att tacka maken Kamran för alla de fyra barn som de skapat tillsammans, och han fick även ett tack för att han är en så bra pappa!

FOTO: Instagram, TV3