LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Montazami om ryktet med TV4-profilen – oron efter svärmors ord

12 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Maria montazami om ryktet med TV4-profilen
Maria Montazami beskriver Let's dance som sin största motgång i livet när hon intervjuas i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar – i fokus. Anledningen var otrohetsryktet som florerade kring henne och dansaren Kristjan Lootus, vilket maken Kamran inte alls gillade.
Annons

I webbserien Svenska Hollywoodfruar – i fokus på Viafree intervjuas alla Hollywoodfruar för sig av TV3:s presschef Susanne Nylén. I det senaste avsnittet berättar Maria Montazami om sitt 30-åriga äktenskap med maken Kamran. En fråga Maria Montazami får i programmet är vilken som är hennes största motgång i livet och hon svarar då självsäkert Let’s dance.

– Det är ju helt klart Let’s dance. För jag trodde jag skulle bli utkastad andra veckan, men jag stannade i elva veckor, säger hon.

Maria Montazami tävlade i TV4:s dansprogram 2013 och parades då ihop med dansaren Kristjan Lootus. Ganska snart gick det rykten om att Kamran var svartsjuk över Maria Montazamis tajta relation med dansaren, och det erkänner Maria Montazami att så var fallet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kameran tyckte inte om att jag och Kristjan fnissade och skrattade. Vi hade ju jättejättekul, men det tyckte han inte var en kul tid…

Men även tv-profilens svärmor Betty blandade sig i! Betty och Kamran satt i publiken under ett av programmen och Marias svärmor fick då en dålig magkänsla.

Annons

– Svärmor blandade sig i och gjorde Kameran lite orolig och sen ville han att jag skulle komma hem. Det blev väldigt mycket dramatik som var jätteonödig.

Ett rykte sade att Kamran hade hotat Kristjan Lootus under ett besök hemma hos Montazami-familjen i Los Angeles och att dansaren hade bönat och bett produktionen att få åka hem till Sverige igen. När Maria Montazami frågas ut om hotet svarar hon.

– Inget hot men, det ligger alltid lite sanning i någon löpsedel…

Svartsjukan tog lång tid för paret att komma över.

– Vi pratade om det. Det tog tid. Det tog faktiskt en väldigt lång tid, kanske till och med ett år, säger Maria Montazami och berättar att det var första gången hon märkte att hennes make var svartsjuk. Samtidigt avslöjar hon att hon också har varit svartsjuk i deras relation.

– Men inte sedan han och jag gjorde “pinky promise”, att vi alltid ska vara gifta och inte skilja oss, då släppte man allt. Tänk va skönt att ha en man som man inte behöver vara orolig för, säger hon.

Pinky promise är engelska för tummis och Maria Montazami och Kamran tummade på att det skulle vara dem för livet ungefär 15 år in i deras äktenskap avslöjar Svenska Hollywoodfrun.

FOTO: IBL

Annons