TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Montazami om kaoset under resan med familjen

28 nov, 2019 
AvStina Dahlgren
Maria Montazami och Kamran
Maria Montazamis resa med familjen blev inte som hon hade tänkt sig.
Nu berättar hon om både skador och missar som drabbade dem.
– Livsfarliga vågor, skriver hon på sin blogg.
Annons
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Maria Montazami, är en av de första fruarna i TV3:s program Svenska Hollywoodfruar. I tio år har hon underhållit tittarna och hon har därför blivit en storfavorit. Genom åren har man fått följa Maria Montazamis vardag i USA ihop med maken Kamran Montazami och deras fyra barn – Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 20.

Familjen Montazami missade flyget

Sedan en tid tillbaka ger Maria Montazami även fansen en inblick i hur livet är utanför tv-kamerorna på sin blogg. Där skriver hon om diverse saker som händer i hennes liv, vilket innebär både stort och smått.

Just nu är hon och familjen i Mexiko där familjevänner har ställt till med bröllop. Det har dock vart en resa fylld av både skador och missar. Allt började på flygplatsen i Kalifornien när familjen kom 30 sekunder för sent till incheckningen.

”Vi missade planet och fick panik. Tanten i check in sa tyvärr är ni 30 sekunder försenade. Vi blev helt stumma och vi förstod ganska snabbt att denna taskiga tant kommer inte att kunna rubbas”, berättar Maria Montazami i ett blogginlägg.

Annons

Istället fick de köpa nya flygbiljetter till hela familjen.

”Jättedyrt blev nu allt detta”, skriver Hollywoodfrun.

Maria Montazami om sina skador

Väl framme i Mexiko slutade inte eländet. Efter bröllopet skulle Maria Montazami hjälpa sin son Nicholas av med den tajta kostymen, och inte heller det gick enligt plan.

”Jag är helt blåslagen på min kropp. I fredags skulle jag hjälpa Nicho att dra av hans byxor och jag tappade greppet och trillade ner i hans resväska. Jag fick ett stort blåmärke och en bula på min arm”, skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Dessutom trillade hon av en stil och föll baklänges mitt under en lek.

Trillade i vattnet med packningen

Den som trodde att familjen Montazami hade drabbats av nog otur efter dessa incidenter trodde fel. I ännu ett inlägg berättar hon om en båtresa som skakade henne rejält. Allt började med att barnen inte riktigt lyssnade orden tåligt när de skulle hoppa av båten och ta sig iland på en ö.

Annons

”Kamran och jag får panik när vi ser att väskor och annat krafs är kvarlämnat på båten.”

Mitt i kaoset trillar Hollywoodfrun i vattnet och tappar både mobil och väskor. När familjen sedan skulle bada gick vågorna så höga att även Kamran tappade sina saker.

”Livsfarliga vågor och inom 5 min hade Kamrans solglasögon blivit förlorat i havet.”

Nu hoppas vi verkligen att Maria Montazami med familj tar sig hem till Kalifornien och får vila upp sig efter denna otursdrabbade resa!

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Maja Suslin, TT/Eero Hannukainen

Annons