Maria Montazami om förändringen i familjen efter tunga beskedet

Maria Montazami om förändringen i familjen – orden efter tunga beskedet

Maria Montazami från Svenska Hollywoodfruar lever ett vanligtvis fartfyllt liv i Los Angeles – något som ändrats drastiskt.
Men nu berättar hon om den stora familjeförändringen med maken Kamran och deras fyra barn.

Den svenska Hollywoodfrun Maria Montazami har vi kunnat följa i många säsonger av den populära tv-serien Svenska Hollywoodfruar på TV3. Hon lever sitt glammiga liv i Los Angeles ihop med maken Kamran, och barnen Hanna, Sara, Emma och Nicholas.

Men efter tio säsonger blir det ingen mer säsong. Aftonbladet avslöjade i slutet av mars att det inte finns någon plan på en ny säsong av programmet.

Maria berättade för Aftonbladet vad hon ansåg om kanalens beslut.

– Jag älskar Svenska Hollywoodfruar, det är det roligaste jag någonsin har gjort i mitt liv och det skulle vara kul att få komma tillbaka och visa vad som har hänt. Vi får se om det blir någonting. Att hålla på att lägga ner nu är väl lite onödigt, men det fanns kanske en mening nu med corona och allt. Det känns tråkigt, men jag tycker nog det var dags ändå. Det var nog dags att ta en paus och det känns helt okej.

Marias ord om familjen

Tack och lov kan vi följa Maria Montazamis liv ändå, både på Instagram och i bloggformat. Och hon är inte dålig på att uppdatera sina följare! Dagligen kommer det nya uppdateringar.

I hennes senaste blogginlägg berättar hon om helgen som varit, och berättar om hur hon påverkas av Covid-19.

”Ok nu är helgen slut för oss här i USA och imorgon är det dags för många människor att sätta sig framför sina datorer igen och jobba hemifrån. Jag kan ju verkligen förstå vilken härlig känsla det måste ha varit att få komma ut denna helg och andas frisk luft”, skriver Maria Montazami i inlägget och fortsätter:

Det var ganska många ställen som öppnade denna helg, många restauranger och butiker. Jag är osäker och kommer nog att vänta några veckor till innan jag börjar med mina butikbesök. Corona, Covid-19 är fortfarande runt oss!

Det är inte lätt att träffa sin familj just nu. Men Maria och maken Kamran hade äran att få umgås med alla sina fyra barn, och deras respektive, i helgen.

Det var verkligen en varm härlig sommardag när de flesta bekymren var som helt bortblåsta. Vi grillade och tog strandpromenader”, skriver Maria och berättar att det blev en tur med båten också.

Av bilder att döma ser familjen riktigt lyckligt ut över att ha fått tillbringa tid tillsammans igen!

FOTO: TT, Instagram