Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Montazamis chock efter besöket hos sonen Nicholas

09 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Maria Montazami och sonen Nicholas Montazami
Hollywoodfrun Maria Montazamis besök i sonen Nicholas Montazamis nya lägenhet blir inte riktigt som hon har tänkt sig. När hon öppnar dörren får hon en chock.
Annons

Förra året flyttade 52-åriga Maria Montazamis son Nicholas Montazami, 19, ut från hemmet. Han skulle börja college och hade därför skaffat sig ett rum i en korridor där han bodde tillsammans med andra studenter. När hans mamma för första gången kom och hälsade på chockades hon över hur stökigt det var. 

Nu har han än en gång flyttat, men det här gången till en helt egen lägenhet. I veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar har han bjudit hem Maria på lunch, men hon är bekymrad under bilresan dit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag blev väldigt rädd och orolig när jag såg hur det var i hans korridorsrum, men jag hoppas att han har städat upp för han vet ju att jag kommer. Så jäkla smutsigt kan man inte ha det, säger hon.

När hon öppnar dörren till Nicholas lägenhet får hon en chock. Det ligger saker överallt och dessutom har det mesta ett stort lager av damm på sig. 

Annons

– Men det värsta av allt var när jag öppnade balkongen och jag ser att ett glas har gått sönder. Sådant sopar man upp direkt, det kan ju landa en fågel där och bli skuren. Det tycker jag tillhör allmänbildning, säger hon.

När hon frågar hur länge glaset har legat på balkongen vägrar Nicholas att svara på frågan. Istället blir det Maria som får sopa upp det och dessutom städa hela lägenheten medan Nicholas lagar maten. Maria lugnar dock ner sig ganska snabbt.

– Jag vet att män kanske inte är så duktiga på att damma, så det var ju direkt för mig att sopa upp och plocka bort men det gick väldigt snabbt ändå. Det var liksom inte massa naglar som fastnat i soffan och sticker upp ur kudden, inget sådant äckligt, säger Hollywoodfrun.

Om hon är förskräckt över hans städning så blir hon desto mer imponerad över hans matlagning, och tror ändå att sonen kommer klara sig bra i livet.

– Jag ser en god framtid för Nicolas. Hans är hjälpsam, han lyssnar och han är väldigt snäll. Vem vill inte gifta sig med en snäll man? säger Maria Montazami.

Se Marias reaktion på Nicholas stökiga lägenhet här:

FOTO: TV3

Annons