Maria Lundqvists kärleksdröm stoppas: "Har sårat"

Det skiljer 21 år mellan Maria Lundqvist och pojkvännen Kristoffer Hellström och sorgen över att han inte kommer att bli pappa i deras relation bedövar henne. Nu berättar paret om de svårigheter de tacklar.

Det var många som förvånat höjde på ögonbrynen när skådisen Maria Lundqvist, 53, och pojkvännen Kristoffer Hellström, 32, träffades. Maria hade fyra barn sedan en 20-årig relation med exmaken Mikael Bengtsson, men det gick inte att värja sig för känslorna efter mötet i Kristoffer.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men parets största hinder har varken varit åldersskillnaden på 21 år eller tidigare relationer. Istället har det främst handlat om att de inte kommer att kunna få barn ihop, en stor sorg hos Maria.

– Det är vår största akilleshäl. Är det något vi fajtas om, som har sårat och som gjort ont så är det att jag vet, och varje gång jag säger att “jag vet” så känner jag att “jag sticker kniven i dig”. Det är min stora sorg för jag vet ju hur fantastiskt det är med barn, att vara i den kärleksrelationen och jag känner mig full av skuld för jag fråntar en man möjligheten att få uppleva det. Tycker det är egoistisk, berättar hon i SVT:s ”En kärlekshistoria”.

LÄS OCKSÅ: Fler par med stor åldrersskillnad

LÄS OCKSÅ: Maria Lundqvist förlovad med Christoffer

Och självklart har det också varit tufft för Kristoffer att landa i en redan färdig familj med fyra barn. Något han var orolig över i början  men numera välkomnar efter sju år med Maria.

Maria Lundqvist2017-03-15, Stockholm Foto: Ola Axman / IBL

Maria Lundqvist, Kristoffer Hellström, Polar Music Prize 2017, Stockholm, Sweden 2017-06-15© Karin Törnblom / IBL

Sk??despelarparet Maria Lundqvist med pojkv??nnen Kristoffer Hellstr??mFd Moderat politikern Per Schlingmann bokrelease Sp??nningsromanen ?I maktens ??ga?, p?? restaurangFast Fine Pizza, Moodgallerian, Stockholm, sp??nningsromanen I maktens ??ga ??r Per Schlingmanns f??rsta sk??nlitter??ra verk, boken ges ut av bokf??rlaget Pirat,Stockholm, 2017-06-08(c) Patrik C ??sterberg / IBLXPBEEnglish: Former Moderate Politician Per Schlingmann Book Release The thrill novel "In the eye of power", at FastFood Pizza, Moodgallerian, Stockholm, the thrill novel In the eyes of power, Per Schlingmann's first fictional work, the book is published by the publisher Pirat,Stockholm, 2017-06-08 IBL

– Såklart jag var rädd men rädslan var mer hur jag skulle kunna få plats hos dem och hur min position gentemot dem skulle vara, i deras ögon. Snarare kände man att varannan vecka så får vi leva och varannan vecka får väl vara med barnen, först. Men det var ju den rent egoistiska, förbjudna tanken, berättar Kristoffer.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!