TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Maria Lundqvists kärlek nära lämna relationen: "Orkar inte"

19 nov, 2017 
AvLotta Gray
Nu berättar Maria Lundqvist om pojkvännens tveksamheter till deras relation och Kristoffer kan bara bekräfta. – Kräv ingenting av mig, säger Kristoffer i SVT:s ”En kärlekshistoria”.
Annons

Skådespelaren Maria Lundqvist, 53, och sambon Kristoffer Hellström, 32, har varit ett par i sju år efter att Maria skilt sig ur ett 20-årigt äktenskap. Och naturligtvis har det inte varit guld och gröna skogar då de haft ålderskillnaden att hantera både inför sig själva och andra som varit tveksamma i deras omgivning.

– Du har ju inte vetat om du har velat stanna kvar eller om jag ska vilja välja dig, berättar Maria i SVT:s “En kärlekshistoria” och Kristoffer svarar överraskande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det har varit väldigt överväldigande att ta mig in i en relation med dig, väldigt. Det har varit ett berg faktisk och det krönet är man ju över nu men det har funnits stunder då jag tänkt, ”Det här orkar inte jag”. Dels att leva upp till förväntningarna att jag ska göra si eller så, jag vill bara sitta på en sten och lyssna på musik så kräv ingenting av mig.

Men fajterna till trots. Paret förlovade sig för drygt ett halvår sedan och nu väntar bröllop. All kärlek är bra kärlek tycker vi på Hänt.

Foto: IBL

Annons