TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Forsbloms markering mot Soraya i Nyhetsmorgon

05 mar, 2019 
Maria Forsblom tackar av Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.
Under onsdagen programledde Soraya Lavasani sitt sista avsnitt av TV4:s Nyhetsmorgon innan sin mammaledighet.
Kommande måndagar till onsdagar ersätter Maria Forsblom som nu gått ut med sina första ord om det nya uppdraget.
Annons

Soraya Lavasani, 38, och Martin Järborg, 40, har tillsammans programlett TV4:s Nyhetsmorgon varje måndag till onsdag under den senaste tiden. Men i onsdagens program arbetade de sin sista dag tillsammans innan Soraya lämnar programmet för att gå på mammaledighet. Det blev ett känslofyllt hejdå i programmet när duon sänt sitt sista avsnitt.

– Ett stort tack vill jag säga till alla fantastiska tittare. Ni är så underbara! Jag har fått så mycket pepp under den här graviditeten, säger Soraya Lavasani i avsnittet.

Ersätts av TV4-kollegan

Under tiden som Soraya fokuserar på familjens nya tillskott får tittarna en annan programledare att starta mornarna med. Tidigare har Hänt kunnat berätta att det blir Nyhetsmorgon-kollegan Maria Forsblom, 33, som ersätter Soraya under veckornas första dagar.

– Under våren kommer Maria Forsblom att programleda måndag till onsdag med Martin Järborg. Hela pusslet är inte lagt än, men helgsändningarna kommer att programledas av bekanta ansikten för tittarna, sa Johanna Thulin Bratten, programchef för Nyhetsmorgon då till Hänt.

Annons

Det är alltså inte klart vem som kommer att ta över Maria Forsbloms sändningar under tiden som Soraya är borta.

Stormar in i sändningen

Redan i Sorayas avslutningsavsnitt under onsdagen passade Maria Forsblom på att kliva in i studion. Med en stor bukett blommor överraskade hon Soraya i sändningen, något som hon även förevigade med en Instagram-bild.

”Sista sändningen avklarad för Soraya Lavasani. Nu blir det till att baka bebis på heltid. Lycka till vännen! Martin Järborg och jag finns i din tv på måndag om du saknar oss alltför mycket 😉 KRAM!”, skriver hon till bilden.

Programledarersättaren verkar tas väl emot av tittarna som skickat massvis av positiva hälsningar under bilden.

Du kommer att bli en bra vikarie för Soraya när hon går hem och bakar bebis!”, skriver en tittare.

Finaste Maria Forsblom är också en av mina favoriter ❤️ Så det kommer att bli mycket bra Nyhetsmorgon måndag-onsdag i fortsättningen också 😍, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom, TT/TV4

Annons