Maria Forsbloms chock efter makens kärlekskupp i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

I söndags fyllde TV4-profilen Maria Forsblom 37 år. Mitt under direktsändningen av Nyhetsmorgon blev programledaren överraskad av hela familjen – och blev såklart rejält chockad.

I början av sommaren fick Nyhetsmorgon-tittarna se en hel del av Maria Forsblom, 37. I juni utgjorde hon en programledarduo tillsammans med nyhetsankaret Thomas Ritter, 42, och när Sebastian von Sivers Haage, 31, gjorde comeback i rutan styrde de skutan ihop.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Efter att ha jobbat en hel del var det äntligen Maria Forsblom tur att gå på semester i juli. Flera tittare uttryckte då en sorg över att de inte skulle få se den folkkära TV4-profilen i rutan på morgnarna.

”Kommer sakna dig i rutan! Ha en skön semester!”, skrev en person i en kommentar på Nyhetsmorgons Facebook-sida vid tillfället.

I slutet av augusti var tittarnas väntan äntligen över och i ett inlägg på Instagram avslöjade Maria Forsblom att hon nu är tillbaka från sommarledigheten.

”En lugn och skön semester avslutades med inskolning av yngsta sonen och 2/2 sjuka barn. Idag är jag väldigt glad att vara tillbaka med goa kollegor. I morgon kör vi!”, skrev Maria intill en bild på sig själv från Nyhetsmorgon-studion.

Familjen överraskar Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

Det har nu gått ett par veckor sedan Maria återvände till Nyhetsmorgon. I söndags var det en extra glad Maria som ledde programmet då det inte var en helt vanlig dag – utan nämligen Maria Forsbloms 37-årsdag.

I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Facebook-sida väller gratulationerna in från tittare. Även på Marias Instagram-konto är det många fans som önskar henne grattis på den stora dagen.

Förutom de många hälsningarna från tittarna fick Maria Forsblom dessutom en rejäl överraskning i direktsändning. I slutet av avsnittet kom hela hennes familj in i studion. Programledarens sambo, Emil Hägglöf,  kom bärandes på deras son yngsta son Matheo och storebror Milan var dem hack i hälarna.

– Nej men sluta! Nej men älsklingarna!, utbrister Maria när hon får syn på familjen.

Maria Forsblom kysser sedan sin sambo till tonerna av Stevie Wonders låt Happy birthday.

– Men alltså, tack snälla fantastiska kollegor och alla som skickar hälsningar. Kram till er! Och grattis tillbaka till alla som också fyller år idag, säger Maria Forsblom.

FOTO: TV4, Instagram