TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Maria Forsbloms chock efter kaoset i Nyhetsmorgon: ”Jäklar!”

05 nov, 2018 
Kaoset i nyhetsmorgon på TV4 får Maria Forsblom att skrika till
När skådespelarna Henrik Dorsin, Anton Lundqvist och Vanna Rosenberg är på besök i Nyhetsmorgons studio sköter programledaren Maria Forsblom intervjun galant – tills något oväntat händer. Därefter råder det minuter av kaos i studion.
Annons

I TV4:s Nyhetsmorgon under söndagen var skådespelarna Henrik Dorsin, 40, Anton Lundqvist, 29, och Vanna Rosenberg, 45, på plats i studion för att prata om scenföreställningen av den mest älskade julfilmen Karl-Bertil Jonsson. Programledaren Maria Forsblom, 32, sköter intervjun galant – tills något oväntat händer.

Plötsligt råkar Henrik Dorsin sparka ut vasen som står på bordet framför honom, och den flyger i riktning mot Maria Forsblom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Oh jäklar!, skriker Maria Forsblom i förvåning.

Henrik Dorsin undrar hur det gick med henne och hennes byxor, fick hon glas eller vatten på sig? Men det bryr sig inte Maria om.

– Men strunt i mina byxor, kolla glaset!, utbrister Maria Forsblom som snabbt noterat att den lilla glasvasen gått sönder.

Men det är inte första gången som Henrik Dorsin välter någonting när han varit på besök i Nyhetsmorgon-studion.

– Jag var lite orolig för att du skulle komma, du har ju vält tulpaner här innan. Hände det bara eller var det tänkt?, säger Maria Forsblom och fortsätter:

Annons

– Men den var säkert inte så dyr vi kan…

Hon avbryts av Henrik Dorsin:

– Det här är billigt skräp, det är knappt ens glas det här. Jag kan ersätta den där.

Maria Forsblom påpekar då att han ju säkerligen kommer att dra in lite pengar nu i och med att det blir ytterligare säsonger av den populära tv-serien Solsidan, där han spelar karaktären Ove Sundberg.

– Ja, det blir lite klirr i kassan, svarar han kaxigt men med glimten i ögat.

Som vanligt var det kaos i studion när Henrik Dorsin var på besök”, skriver Nyhetsmorgon med kärlek på sin Instagram där de delat ett klipp från händelsen. Där frågar de även sina tittare om de tror att det var med avsikt eller inte av Henrik Dorsin att sparka ner vasen, och många misstänker att det var just det – med avsikt.

Det ser ut som det var med avsikt och jag ÄLSKAR det!”, skriver en.

Det var garanterat med flit!!”, skriver en annan.

Med mening fullkomligt!! Han laddade ju!!”, skriver ännu en.

Alltså Nymo! Direktsändning när det är som bäst!”, skriver en till.

FOTO: TV4

Annons