Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maria Forsblom hyllar Anders oväntade plan för Triss-vinsten: "Du är en fin människa..."

19 okt, 2018 
Lina Arvidsson
Sebastian von Sivers Haage förvånas över Trissvinnarens fråga.
När det ska skrapas Triss i Nyhetsmorgon kan allt hända, och framför allt med vinsten. När Anders Silfverberg avslöjade vad han ska göra med sin vinst hyllade programledaren Maria Forsblom honom: "Du är en fin människa.
Annons

I Nyhetsmorgon välkomnade programledarna Sebastian von Sivers Haage och Maria Forsblom fredagens Triss-skrapare Andreas Silfverberg från Landvetter.

Många Trisskrapare får vänta innan de får en inbjudan till Nyhetsmorgon för att skrapa sin Trisslott. Så också dagens gäst.

– Ja, det har ju tagit lite tid. Vi skrapade i somras. Men det har gått bra, faktiskt. Vi har överlevt, försäkrar Andreas Silfverberg.

 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sebastian von Sivers undrar också hur det känns för Andreas att vara på plats i studion.

– Har det varit lite jobbigt att komma hit, eller har det bara varit kul?, frågar Sebastian von Sivers.

– Bara kul. Tycker inte du det?, frågar Anders Silfverberg en förvånad Sebastian.

Den oväntade frågan får Maria Forsblom att brista ut i skratt.

– Jo, jag tycker det är superkul. Jag tycker framför allt att det är kul att du kommer hit, försäkrar Sebastian.

Annons

Andreas Silfverberg skrapar färdigt sin lott och kammar hem 250 000 kronor. Men han tänker inte behålla alla pengarna själv.

– Vi har mycket trädgårdsplaner och sen så har vi tänkt att vi ska skänka lite pengar också till forskning kring muskelsjukdomar. Så det känns väldigt bra, säger Andreas.

– Du är en fin människa. Stort grattis, säger Maria Forsblom till den lycklige vinnaren.

Det var i våras som Sebastian von Sivers Haage lanserades som ny programledare för Nyhetsmorgon, men sedan en månad tillbaka har han varit försvunnen från tv-rutan. Men nu är han alltså tillbaka, och hoppar in för Nyhetsmorgons programledare Jesper Börjesson.

Jesper Börjesson är en av Nyhetsmorgons mest populära programledare och oron bland tittarna var stor när han inte dök upp i rutan.

Som tur var kunde TV4 snart komma med ett lugnande besked.

“Den här veckan jobbar Jesper med ett annat projekt hos oss, men han är snart tillbaka i Nyhetmorgon igen!” skrev TV4 häromdagen på Instagram.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4

Annons