Margaux pik till Petter Stordalen efter okända relationen

Margaux och Petter Stordalen

Nyligen avslöjades det att de nyblivna singlarna Margaux Dietz och Petter Stordalen har en relation till varandra.
I en ny video på Margaux Youtube-kanal dyker just Petters namn upp.

Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, är singel sedan ett par månader tillbaka. Detta efter att hon och ex-pojkvännen Jacob Liebermann, 34, valde att gå skilda vägar i höstas. Separationen har varit tuff och för att hålla humöret uppe har Margaux tillbringat en hel del tid med det forna parets gemensamma son Arnold, 2, samt sina vänner.

I januari avslöjade Margaux att hon har börjat dejta igen. I Rix Morronzoo berättade hon för programledarna Laila Bagge och Roger Nordin att hon testat dejtingappen tinder, men att det inte riktigt gick som hon hade hoppats.

– Jag testade ju att ha Tinder men jag blev ju blockad efter tolv timmar. Folk anmälde att det var ett fejkkonto, så jag blev avstängd, sa Margaux Dietz då.

Tidigare romansrykten kring Margaux

Det har cirkulerat en hel del romansrykten kring Margaux sedan uppbrottet från Jacob. Många följare har undrat om det är någonting mer än vänskap mellan henne och artisten Viktor Frisk, 25. Duon har nämligen umgåtts allt mer med sedan Youtube-profilen blev singel. Detta är dock någonting som både Viktor och Margaux dementerat vid flera tillfällen.

En annan person som Margaux ofta träffar är Maximillian Müller. När Margaux la upp en bild ihop med Maximilian och sonen Arnold lämnade ex-pojkvännen Jacob en kommentar som fick många fans att undra.

”Där e han plastfarsan”, skrev Jacob då.

På sin blogg har Margaux därefter förtydligat att hon och Maximillian Müller bara är kompisar.

Okända relationen med Stordalen

När det i februari var dags för invigningen av Petter Stordalens, 57, nya hotell Comfort Arlanda var Margaux en av gästerna på plats och på Instagram story fick följarna ta del av en konversation mellan dem. De pratade om en fest som de båda varit på och när en person frågar Petter om han har några videor på Margaux från festen svarar han:

– Men jag håller de ju hemliga, varpå Margaux svarar:

– Vi skulle ju inte ha några hemligheter.

Följarna fick även se en bild på när Petter lyfter upp Margaux i famnen och de såg minst sagt ut att ha väldigt god kontakt med varandra, något som tidigare varit okänt.

Nya piken till Petter Stordalen

Sedan mötet med Petter Stordalen i februari har Margaux inte skrivit någonting mer om relation i sina sociala medier-kanaler eller på sin blogg.

Men i en ny video på sin Youtube-kanal dyker Petters namn upp igen. Det visar sig nämligen att Margaux ägnar sig åt att lyssna på hans bok Äntligen vardag! i en ljudboksapp. Margaux Dietz berättar om ljudboksappen hon använder sig av men kommenterar inte att det är just vännens verk hon har i lurarna.

Petter Stordalen är också nybliven singel sedan han i december avslöjade att han och Gunhild Stordalen, 41, bestämt sig för att separera efter ett tio år långt äktenskap.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, IVARSSON JERKER/Aftonbladet/TT