Margaux Dietzs sorg efter drastiska familjebeslutet

Margaux Dietz och sonen Arnold

Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann valde att gå skilda vägar i slutet av förra året.
Nu berättar hon om det senaste beslutet som tynger hennes hjärta.

I slutet på förra året meddelade Margaux Dietz att hon och Jacob Liebermann valt att gå skilda vägar. Detta bara månader efter att de arrangerat ett stort bröllop ute på Hässelby slott. Paret blev däremot aldrig gifta eftersom att Ebba Bush Thor som vigde dem, inte är en registrerad vigselförrättare. Efter beslutet att bryta upp förhållandet bestämde sig Margaux och Jacob istället för att vara vänner och försöka hålla relationen sinsemellan god.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för”, skrev hon då i ett blogginlägg.

Sedan dess har Margaux öppenhjärtat berättat om de olika lösningarna som paret prövat för att underlätta för den gemensamma sonen Arnold, 2.

Till en början lät de sonen bo i en och samma lägenhet medan de själva turades om att bo tillsammans med honom. Men idag bor Margaux i parets gamla lägenhet och Jacob i en egen. Trots detta syns fortfarande Jacob flitigt i Margaux kanaler då de fortsatt umgås hela familjen, men influencern har tidigare berättat att vissa dagar är tuffare än andra.

Dramatiska händelsen

Något annat som tyngt Margaux under de senaste månaderna är att hennes mormor som hon kallar Oma, ramlade och skadade sig under slutet av 2019. Till en början oroades sig Margaux nämligen för att slutet för den 93-åriga mormodern var nära men så var inte fallet.

”Det hänt något otroligt oväntat, vi trodde ju inte att Oma skulle repa sig efter att hon ramlade och sen inte kom upp ur sängen på flera veckor, men helt plötsligt från 0 till 100 på en dag så flög hon upp ur sängen, hoppade in i duschen och väntade på besök från alla oss”, skrev hon tidigare i år i ett blogginlägg.

Plötsliga beslutet inför resan

Nu var det återigen dags för Margaux att besöka sina nära och kära som bor i Holland. Men på grund av Corona-virusets spridning tvingas hon ställa in den efterlängtade resan.

”Jag har avbokat min resa till Oma och Opa i helgen vilket känns jättetråkigt, men det är bäst att vara på den säkra sidan. Jag vill absolut inte råka smitta dom så valet kändes självklart fast det är tråkigt att missa Omas kanske sista födelsedag….”, skriver Margaux i ett nytt blogginlägg.

FOTO: Instagram/ Karin Törnblom/TT

Senaste nytt