Margaux Dietz visar upp lyckan med sonen Arnold

Margaux Dietz glädjebesked efter kärleksavslöjandet med Emil – visar upp lyckan med sonen Arnold

Vindarna verkar vända för Margaux Dietz efter den tuffa tiden.
Nu firar hon nya lyckan med sonen Arnold.
"Helt sjukt", skriver hon.

Det har minst sagt varit en händelserik tid för Youtube-profilen Margaux Dietz, 29. Förra året gifte hon sig med vad hon trodde var sin livs kärlek, Jacob Liebermann, 34, för att bara ett par månader senare gå ut med det tråkiga beskedet att de valt att gå skilda vägar. Det tidigare året har med andra ord inte varit helt enkelt för bloggerskan, men nu börjar vindarna äntligen vända.

Nya kärleken

Det var under våren som Margaux följare började se deras förebild tillbringa en hel del tid med Emil Ingemarsson, 26. Tillsammans med Viktor Frisk var han en av dem som var med i Margaux mammas hus i Sydafrika efter hennes uppbrott från Jacob, men efter tiden i Sydafrika började de hänga en hel del själva. Snart började hennes följare ana ugglor i mossen, och spekulationer i om det kunde vara kärleken mellan dem två började gå vilt. Och för bara några veckor sedan kunde man få det bekräftat på Emils Instagram – de är ett par.

Det var när Emil la upp en video på sin story där turturduvorna sågs sitta pussandes i solnedgången som det blev klart. Efter det har man kunnat se honom i Margaux Youtube-videos och även en hel del på hennes Instagram. Hon är nykär och lycklig, och även hennes tidigare fästman verkar vara nöjd över hennes nya kärlek. I ett meddelande till Hänt kommenterade han hennes nya kärleksstatus:

”Jag är enbart glad för Margauxs skull! Emil är en jättesnäll kille och om han gör Margaux lycklig är det såklart fantastiskt!”, skrev Jacob.

Visar upp stora lyckan

Men det är inte bara på kärleksfronten som det verkar gå bra. För någon vecka sedan la Margaux upp en bild på sin Instagram där hon och sonen Arnold, 3, sitter på ett café tillsammans. Arnold sitter med kepsen på sne och ska precis ta en tugga av en enorm kanelbulle när bilden tas. Man förstår att det inte hör till vanligheten att få äta en så stor bulle, och när man läser texten till bilden får man veta att det är något alldeles speciellt de firar.

503 Service Unavailable

 

”Ni är bäst alla 400 000 stycken. Helt sjukt! Tack för all kärlek ni ger”, skriver hon.

Hon och Arnold firar alltså att hon äntligen har fått 400 000 följare på Instagram. Och många av de är snabba med att fira med henne.

”Grattis bästa du! Du e såå värd varenda en av de där 400 000 följarna, det e du som har gjort dig förtjänt av det”, skriver en följare följt av massa hjärtan.

Många väljer att hålla med och berättar även att hon är en väldigt viktig förebild och inspiration för dem.

FOTO: TT, Youtube

SENASTE NYTT!