Margaux Dietz uppgörelse med exet Jacob Liebermann

Margaux Dietz

Margaux Dietz och ex-pojkvännen Jacob Liebermann har tillsammans sonen Arnold.
Nu tar de ett nytt beslut om sonen.
– Det var väldigt fint gjort av Jacob, säger Margaux i en ny video på sin Youtube-kanal.

Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermanns, 34, kärlekssaga slutade på ett minst sagt oväntat sätt förra året. Bara några månader efter att de haft sitt drömbröllop på Hässelby slott, gick paret ut med att de skulle gå skilda vägar – något som gjorde många människor förvånade.

Sedan dess har Margaux varit väldigt öppen på sina sociala kanaler om situationen med sitt ex och svårigheterna som kommer med att avsluta en relation. Men till skillnad från många andra som bara kan klippa bandet med sin tidigare kärlek, ser situationen helt annorlunda ut för kändisparet.

Tillsammans har det forna paret sonen Arnold, 3, vilket har tvingat dem till att fortsätta vara vänner och hålla sams efter uppbrottet. På sin blogg har Margaux tidigare skrivit om sina känslor kring situationen.

”Vi har bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold”, erkänner hon.

I sin senaste vlogg berättar Margaux nu om det senaste familjedilemmat och nya beslutet som berör både henne, sonen och Jacob – och även hennes mamma.

Margaux Dietz och ex-maken Jakob Liebermann på röda mattan

Margaux Dietz och ex-maken Jakob Liebermann 2018

Händelsen på mors dag

I videon får tittarna följa duon när de tillsammans firar mors dag.

– Godmorgon! Idag är det riktiga mors dag, börjar Margaux med att säga.

– Din dag!, säger Arnold medan han kommer springandes bakom henne.

Margaux säger då att hon vill köpa en jättestor handväska, men Arnold har något helt annat i åtanke.

– Det finns inga vuxengrejer på leksaksaffären. Vi kan köpa bara leksaker tycker jag. Du får ingen handväska.

Dagen fortsätter med att de äter kalaspuffar tillsammans innan det är dags att röra sig vidare. Men då de egentligen ska till Jacob, tar dagen istället en oväntad vändning.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Jacob ställer upp

Söndagar är egentligen dagen då föräldrarna byter av varandra, i det här fallet då Arnold ska flytta hem till Jacob. Men den här gången blev det annorlunda, istället tog Margaux Dietz mamma över.

– Det är ju faktiskt min mammas dag idag också. Så hon och gubben då, som äntligen har kommit hit, har ju liksom bett om att snälla snälla snälla kan inte vi få låna Arnold lite grann, berättar Margaux i videon.

Hon fortsätter.

– Så jag har synkat med Jacob, så istället för att jag lämnar Arnold till Jacob idag så lämnar jag honom till mamma och gubben. Det var väldigt fint gjort av Jacob tycker jag.

FOTO: TT

Senaste nytt