TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux Dietz tårögd efter missen under frieriet till Jacob

22 dec, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Missen under jacob och Margaux frieri
Margaux Dietz och Jacob Liebermann förlovade sig under en resa till Maldiverna tillsammans med sonen Arnold, 1. Nu avslöjar Margaux att hennes frieri ställde till det för Jacob.
Annons

Influencern och Youtube-stjärnan Margaux Dietz, 28, förlovade sig i december med kärleken Jacob Liebermann, 33. Frieriet ägde rum under en resa till Maldiverna, och med på resan fanns förstås parets ettåriga son Arnold.

Margaux Dietz har på sin blogg avslöjat hur hon tänker sig att bröllopet ska se ut.

”Eftersom vi gjort allt väldigt icke traditionellt så tror jag faktiskt att vi är väldigt sugna på ett bröllop inom rätt snar framtid. Jag vet att jag jobbar bra under lite mer press och vi är inte det paret som behöver massa tid och eftertanke. Vi gillar när saker sker lite mer spontant”, skrev hon då och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Redan nu har vi en klar bild i våra huvuden på exakt hur vi vill ha det och var. Så stället är redan kontaktat, de har ett ledigt datum och vi inväntar en offert. Det går undan hos familjen Liebermann Dietz. Beroende på hur mycket det kostar så kommer vi nog boka och skicka ut inbjudningar.”

Annons

Nu har Margaux Dietz lagt upp en vlogg från resan till Maldiverna där hon ställer den stora frågan till Jacob. Det hela blir dock inte riktigt som någon av dem tänkt sig. Det är en ordentligt nervös Margaux som laddar för frieriet.

– Jag vet på riktigt inte om jag kommer att våga det här, säger hon i vloggen.

Med sig har Margaux Dietz en stor, rosa plastring med två ögon som hon ska fria med. Men den något ovanliga förlovningsringen har hon valt av en anledning.

– Den här ringen har en fin historia. Som ni vet gjorde ju jag och Jacob slut två gånger innan. Och andra gången när vi väl blev ihop igen så var vi Amsterdam tillsammans och hälsade på mormor och morfar. Och så köpte han den här åt mig. På skämt. Och så sa han: “Men någon gång ska vi gifta oss”, berättar Margaux i vloggen.

Trots att det gått fem år sedan Margaux fick ringen har hon behållit den.

Blev dubbelt frieri för Margaux

När det så är dags att fria har Margaux Dietz beställt en chokladtårta och en flaska champagne. Jacob Liebermann blir mycket överraskad och svarar förstås ja på Margaux fråga.

Annons

Det är ett lyckligt par som får skåla i champagne, men genom att fria har också Margaux förstört Jacobs planer. Även han hade nämligen planerat att fria under resan.

– Det här är på allvar verkligen familjen annorlunda. Det här hade ju jag tänkt göra någon dag här i Maldiverna. Men nu hann Margaux före så jag tänker att det enda jag får göra är att hämta ringen, så får jag ge den till henne nu. Eftersom hon hann före. Det blir så här, familjen annorlunda, säger Jacob Liebermann i vloggen.

Det blir alltså ett andra frieri för Jacob Liebermann och Margaux Dietz. Lyckligtvis svarar även Margaux ja på den stora frågan.

– Den här ringen var ju väldigt mycket finare än den du fick, säger hon och visar upp sin vackra förlovningsring för kameran, hon fortsätter tårögt:

– Förlåt för att den här vloggen blev lite konstig nu, men jag blev så himla glad här, när Jacob hade planerat att göra samma sak. Jag förstörde alla hans planer, men skitsamma. Så är det i den här familjen, allt blir bara kaos.

FOTO: Youtube

Annons