TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux Dietz svar efter kritiken mot bröllopet

20 dec, 2019 
Jacob Liebermann och Margaux Dietz
Margaux Dietz och Jacob Liebermann har bestämt sig för att gå skilda vägar – ett halvår efter det extravaganta bröllopet.
Nu väljer Margaux att besvara följarnas kritik mot giftermålet.
– Bästa dagen i mitt liv, skriver hon.
Annons
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna härBrand logo
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här

I april gifte sig influencern Margaux Dietz, 29, med sin Jacob Liebermann, 34. Ett par månader därefter avslöjade Margaux att hon och maken hade det väldigt tufft i relationen och att de valt att flytta isär i hopp om att återfå gnistan.

Men trots tappra försök har paret nu bestämt sig för att gå skilda vägar, något Margaux Dietz bekräftade förra veckan efter att ha fått en fråga om huruvida hon och Jacob Liebermann fortfarande är ett par.

”Nej vi är inte ett par”, svarade Margaux då.

Margaux om uppbrottet från Jacob

I ett inlägg på sin blogg väljer hon nu att berätta mer om uppbrottet från Jacob.

”Det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt”.  

Margaux förstår att detta väcker många frågor hos följarna men i skrivande stund vill hon inte utveckla det vidare. Hon vill dock understryka att stämningen mellan dem är god.

”Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för”, skriver Margaux Dietz.

Annons

Följarnas kritik mot bröllopet

I kommentarsfältet på Margaux blogg är de flesta följare väldigt stöttande och peppande. Men det finns även människor som ifrågasätter parets beslut att gifta sig då de bestämde sig för att separera ett par månader senare.

”Känns lite som erat ”bröllop” i våras var ett stort skämt, nu i efterhand när man tänker efter. Man gifter sig inte, för att sen göra slut ett halvår senare, känns oseriöst”, skriver en person i en kommentar.

Margaux har nu valt att besvara kommentaren:

”Tror du är den oseriösa här”, skriver hon.

I kommentarsfältet till ett äldre inlägg frågar en annan läsare: ”Känns som att bröllop kanske inte va ert bästa beslut?”, varpå Margaux Dietz svarar:

”Bästa dagen i mitt liv kram”.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons