Margaux Dietz sorg efter sonen Arnolds fråga – tuffa familjekampen

Margaux sorg efter sonen Arnolds fråga – tuffa familjekampen efter uppbrottet

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gick skilda vägar förra året, idag delar de på vårdnaden om 3-åriga sonen Arnold.
Nu berättar Margaux om sonens smärtsamma fråga om familjens framtid.
503 Service Unavailable

Det senaste året har det hänt en hel del i Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, liv. Hon och Jacob Liebermann, 34, gifte sig i april förra året, men efter bara några månader fick både äktenskapet och relationen ett slut.

Margaux bor kvar i deras tidigare gemensamma lägenhet, medan Jacob flyttat till en egen lägenhet i närheten. Nu delar de på vårdnaden om sonen Arnold, 3.

Efter uppbrottet har Jacob och Margaux fortsatt vara vänner och hållit sams för sonens skull. Men att komma överens med sitt ex är inte alltid det lättaste, vilket Margaux berättade i ett inlägg på sin blogg tidigare i år.

”Precis som alla andra har vi bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold. Det här är INTE lätt och man får verkligen påminna sig om att lösa saker för Arnolds skull och bara tänka på vad som är bäst för honom”, skrev hon då.

Margaux: Därför tog det slut med Jacob

När Margaux Dietz gästade Bathina Philipsons, 41, podcast Bathina – en podcast förra veckan gav hon lyssnarna en mer ingående förklaring av vad det egentligen var som gjorde att hon och Jacob valde att gå skilda vägar.

– Den här gången så var det mer… jag tror att attraktionen till varandra var helt liksom… ja. Vi var bara inte kära i varandra över huvud taget. Ingenting liksom. Det var som två kompisar som bodde under samma tak, säger hon i podden.

Smärtsamma frågan från Arnold

För 3-årige Arnold är det inte lika lätt att förstå varför mamma och pappa inte längre bor ihop. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Margaux att Arnold frågat något om familjen som gjorde lite extra ont.

Jag har haft det extremt mysigt med Arnold och givit honom så mycket tid och kärlek som möjligt. Jag har känt att han har behövt det. Han frågade igår om vi skulle bo tillsammans hela familjen snart igen och det gjorde väldigt ont i hjärtat. Men jag kämpar på och är stark”, skriver Margaux.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!