TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Margaux Dietz sorg efter förändringen med ex-maken Jacob

02 feb, 2020 
Jacob Liebermann och Margaux Dietz
För ett par månader sedan avslöjade Margaux Dietz att hon och maken Jacob Liebermann bestämt sig för att gå skilda vägar.
Nu står paret inför en ny, stor förändring.
– Det känns bara tomt och tråkigt, säger Youtube-profilen.
Annons
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna härBrand logo
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här

I somras gifte sig Margaux Dietz, 29, med Jacob Liebermann, 34, som hon har sonen Arnold, 2, ihop med. Bara ett par månader efter bröllopet berättade Margaux att hon och maken genomgick en tuff period i relationen och i höstas bekräftade de uppbrottet.

Sedan dess har Margaux varit öppen med att livet inte har varit helt enkelt. Hon och Jacob har försökt underlätta för sonen så mycket som möjligt genom att låta Arnold bo i en och samma lägenhet medan ex-makarna turas om att bo tillsammans med honom. Lösningen har varit rejält påfrestande för dem.

”Det är verkligen så mycket upp och ner här, ena sekunden känns allt bra och nästa stund fallerar allting. Men vi är på upploppet, nu har vi levt ihop och försökt vara våra bästa jag för att synka på bästa sätt, men det går nog bara en viss period”, skrev Margaux i ett inlägg på sin blogg i januari.

Margaux om Jacob Liebermanns flytt

Tidigare i veckan hintade Margaux Dietz om att boendesituationen kommer att ändras inom kort.

Annons

”Det blir en omställning att inte ha en pedant här hemma framöver, men jag tror Arnold tar över den rollen snart. Igår bad han mig hänga upp min jacka och ta bort den från stolen….”, skrev hon då på bloggen.

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Margaux att Jacob har hittat en lägenhet och att det forna paret nu alltså ska separera på riktigt.

– Jag och Jacob måste skriva på massa papper för lägenheten eftersom att han har köpt en ny nu och ska flytta ut ur lägenheten och jag ska bo kvar. Men det är fett jobbigt allting, säger hon.

I vloggen får tittarna se Jacob Liebermann och Margaux Dietz lämna mötet tillsammans. När de har skilts åt berättar Youtube-profilen mer om sina känslor inför den stora förändringen.

– Ja, jag borde väl egentligen vara jätteglad över att allting är fixat nu och nu är lägenheten min och Jacob ska flytta. Men det känns bara tomt och tråkigt, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons