Margaux Dietz oväntade drag med ex-maken Jacob

Ex-makarna Margaux Dietz och Jacob Liebermann har en god relation sinsemellan.
Nyligen beslutade de sig för att ses även utan sonen Arnold och göra något som de brukade göra tillsammans för flera år sedan.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann hade haft ett på och av-förhållande under flera års tid när hon tillslut bestämde sig för att fria till sin Jacob. Under en resa till Maldiverna ställde Margaux den stora frågan och några månader senare var det dags för bröllop.

Men det dröjde inte länge innan paret beslutat sig för att gå skilda vägar.

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för. Så glad att jag har så fina vänner som ställer upp och som gjort det under hela hösten”, skrev Margaux i ett blogginlägg efter uppbrottet.

Relationen efter uppbrottet

Sedan dess har paret fortsatt ha en god relation sinsemellan. Idag lever de i varsina bostäder och har ett schema för hur de turas om att fördela tiden med den gemensamma sonen Arnold, 2. Detta stoppar dem inte från att umgås, på Margaux sociala kanaler syns paret ha gemensamma familjedagar där de exempelvis lämnar sonen på förskolan tillsammans eller äter mysiga middagar på restauranger ihop.

Oväntade beslutet utan sonen

Nu visar det sig dock att ex-makarna tagit ett oväntat beslut som inte involverar sonen, de har nämligen poddat tillsammans. På en bild som Jacob delat på sin Instagram story syns Margaux sitta i poddstudion med hörlurarna på och mikrofonen framför sig. Jacob har sedan en tid tillbaka drivit podcasten Fundamental, där kända profiler bjuds in för att prata om pengar och ekonomiska val, och att ex-frun Margaux är ett hett namn att bjuda in står ingen tvekan om.

”Idag har jag lovat Jacob att gästa hans podd Fundamental”, skrev Margaux under tisdagen på bloggen.

Att podda är inget som är nytt för Margaux och Jacob, paret hade nämligen en gemensam podcast Parterapi,  i samband med att de skulle bli föräldrar under 2017.

Margaux Dietz i poddstudion

Margaux Dietz redo för att gästa i Jacob Liebermanns podcast. Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom / TT/Instagram

SENASTE NYTT!