Margaux Dietz om vändningen i relationen med Jacob Liebermann

Vännens oväntade avslöjande om Margaux Dietz privatliv – orden om nya kärleken

Margaux Dietz har varit öppen med att hon och maken Jacob Liebermann går igenom en tuff period just nu.
Efter farsdag under söndagen berättar hon nu om vändningen.

Youtubern Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gifte sig i april tidigare i år. Det blev en stor tillställning, ett bröllop likt inget annat. Under själva vigseln var gästerna klädda i pyjamas, och den som vigde paret var kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Men vigseln visade sig för bara månader sedan vara ogiltig eftersom att Ebba Busch Thor inte är en registrerad vigselförrättare. Någon som Dagens nyheter var först att rapportera om. Margaux själv berättade om situationen i ett inlägg på sin blogg.

”Någon vecka innan bröllopet kom vi på att just det vi måste ju boka en tid i stadshuset, då var det dock fullt så då bestämde vi oss för att det mysigaste skulle vara om vi då fick med de närmaste och de i familjen som inte kunde närvara på bröllopet. Min pappa, Oma, Opa och Angela”, förklarade hon och fortsatte:

”Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april. Vilket var en av de bästa dagarna i våra liv!”.

Krisen i relationen

Men trots ett spektakulärt bröllop är relationen inte en dans på rosor för makarna. Margaux har de senaste veckorna varit öppen med att hon och Jacob har det tufft.

– Jag har inte orkat visa upp så mycket hur det är hemma och det är ju för att det har varit väldigt väldigt jobbigt. Därför har jag också umgåtts mer med kompisar för att det är dem jag får jättemycket stöd av, förklarade hon i en video på Youtube.

Förra veckan tog de beslutet om att bo isär i några dagar.

Jag har haft några dagar ledigt från bloggen för att fokusera på allt annat. Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar”, förklarade hon i ett inlägg och fortsatte:

Så för min del har det varit full fokus på Arnold de senaste dagarna och på att försöka må bra. Mina känslor går väldigt mycket upp och ner och jag känner att vi är inne i en ny fas. Men allt kommer bli bra, så det är ingen fara. Det är bara en jobbig period.

Nya orden om kampen

I söndags var det farsdag – något som Margaux passade på att uppmärksamma i ett kärleksfullt och hyllande inlägg på Instagram. I en intervju med Expressen berättade hon under gårdagen hur läget mellan henne och Jacob är just nu.

– Vi kämpar på, det gör vi och vi har en jättebra relation. Vi firade fars dag i går och vi hoppas på det bästa, säger hon till Expressen.

Hon fortsätter:

– Det var väldigt mysigt. Jag gjorde en deg och killarna gjorde en. Det blev inget av deras deg men det blev ju i alla fall en middag, så det var väl bra.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!