TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz om svåra kampen med 3-årige sonen Arnold

23 jul, 2020 
AvLovisa Ström
Margaux Dietz stora beslut med 3-årige sonen Arnold – efter familjekampen med exet Jacob Liebermann
Margaux Dietz har tvingats gå igenom många livsförändringar på senaste tiden.
På sin blogg berättar hon nu om den senaste förändringen som lämnade henne med jobbiga känslor.
"Det gör ont", skriver hon.
Annons
Allt om Margaux DietzBrand logo
Allt om Margaux Dietz

Drygt ett halvår har gått sedan YouTube-profilen Margaux Dietz gjorde slut med Jacob Liebermann. Men trots att det tidigare kärleksparet har valt att gå skilda vägar kan de inte helt klippa varandra ur sina liv. Anledningen är att de har sonen Arnold tillsammans, och därför måste ses och höras gällande honom. Nu skriver Margaux om den senaste händelsen mellan henne och Jacob som sårade henne.

Den senaste tiden

Livet har varit väldigt fint för Margaux på senaste tiden. För första gången sedan separationen från Jacob har hon nu funnit kärleken på nytt i Emil Ingemarsson, och paret har setts tillbringa mycket tid med varandra. På Emils Instagram story har man bland annat kunnat se hur de har suttit och pussats på ett berg i solnedgången, och även när de har festat till det med deras gemensamma vänner.

Men precis som många andra har Margaux även sett till att njuta av den svenska sommaren med sin treåriga son Arnold. På Instagram har man kunnat se bilder och videos från deras semester ihop, och man har förstått att duon har haft det väldigt trevligt. Under deras dagar tillsammans har de gjort allt ifrån att besöka Villa Villekulla på Gotlands Sommarland till att spendera kvällar på de steniga stränderna på ön. Men precis som allt annat har den fina semestern också sitt slut.

Annons

Den stora förändringen

Nu är semestern med sonen över och Arnold har nu åkt för att tillbringa tid hos sin pappa på Västkusten istället. På sin blogg skriver Margaux om sorgen hon kände när hon skulle lämna honom till Jacob, och den konstiga känslan av att nu vara själv.

“Jag har gjort en liten avstickare från semestern och sitter på kontoret just nu. Det känns ju väldigt konstigt att Arnold inte är här, eftersom jag fått väldigt mycket fritid helt plötsligt”, skriver hon.

Men trots att fritid är något man som mamma har brist på och ofta längtar efter, är det inte lika självklart att man njuter av den när den väl är där.

“Det har varit två underbara veckor som vi har haft tillsammans och jag saknar honom redan så nu ska jag verkligen försöka njuta och uppskatta dessa två veckor och att kunna vara spontan. Men det är svårt.”

Hon fortsätter.

“Jag saknar honom redan så mycket så det gör ont. Ska försöka att inte hets-smsa Jacob varje dag för uppdateringar om hur det går utan blöja, sömn och mat….. Svårt, svårt, svårt.”

Men för att försöka hålla de jobbiga tankarna borta kommer hon se till att hålla sig sysselsatt och på sin blogg berättar hon att hon kommer umgås med vänner, spela massor av paddel och sova ut.

FOTO: TT, Instagram

Annons