Margaux Dietz om relationen med Jacob – efter uppbrottet

Margaux Dietz och ex-maken Jakob Liebermann på röda mattan

Tiden efter separationen mellan Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann har varit jobbig.
Nu avslöjar Margaux om de tuffa känslorna och om hur de försöker göra det bästa av situationen för sonen Arnold.
– Vill inte att han ska bo på två olika ställen, säger Margaux i en intervju med Hänt.

Bloggaren, Youtubern och numera programledaren för tv-programmet Hemliga beundrare Margaux Dietz, 29, har haft ett tufft år. Efter en längre period med försök att få tillbaka gnistan mellan henne och ex-maken Jacob Liebermann, 34, valde de tillslut att gå skilda vägar. Separationen har varit en tid med mycket kämpande för familjen och Margaux försöker tillbringa så mycket tid som möjligt med vänner och familj.

Nyligen hemkommen från Sydafrika, som hon reste till med sin bror, sonen Arnold och bästisen Viktor Frisk, 24, träffar Hänt Margaux – solbränd och utvilad.

“Känns bättre”

Men såklart har den senaste tiden händelser satt sina spår i både vardagen och mående.

När Hänt frågar Margaux hur hon mår efter uppbrottet med ex-maken verkar det gå framåt.

– Det känns som att, nu känns det bättre. Men jag tror att när man ska separera, så är det väl för mig i alla fall perioden innan man faktiskt har tagit beslutet som kanske är det jobbiga, menar Margaux och fortsätter:

– Sen när man väl har bestämt sig och båda är överens, så känns det som att man har någonting att bygga vidare på och försöka göra det bästa av situationen.

Margaux Dietz och ex-maken Jakob Liebermann på röda mattan

Sover under samma tak

Men att separera är verkligen inte det lättaste. Inte nog med att man ska ta vara på tumultartade känslor, men också att det praktiska ska lösa sig. Margaux och Jacob är en bra bit påväg.

– Jag kommer att bo kvar i lägenheten. Och Jacob letar just nu efter en ny. Och till dess så försöker vi lösa det på bästa möjliga sätt. Men det är ju tufft liksom, medger Margaux till Hänt och fortsätter:

– Det är svårt. Det är inte bara att flytta för någon, utan man måste tänka på att man har barn och vi vill inte att Arnold ska behöva bo på olika ställen.

Influencern berättar att de nu flyttar mellan lägenheter för att försöka göra det bästa av situationen för Arnold, då han är så liten och redan nu märker att något är annorlunda. Så Margaux och Jacob sover ibland under samma tak, trots att de valt att gå skilda vägar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Senaste nytt