Margaux Dietz om planen med sonen – efter krisen med Jacob

Margaux Dietz och maken Jacob Liebermanns plan med sonen Arnold efter att de flyttat isär.

Margaux Dietz har under en tid varit öppen med att hon och maken Jacob Liebermann har det tufft.
I en ny video på Youtube berättar hon att de inte bor ihop längre, vilket har påverkat sonen Arnold.
Därför har de nu tagit ett enat beslut om honom.

Margaux Dietz, 29, blev ett känt ansikte för många när hon delade sin förlossningsvideo på Youtube i maj 2017. Videon banade vägen till en framgångsrik karriär och numera kan Margaux titulera sig som influencer, Youtuber – och författare. I september släpptes hennes allra första bok Your best life.

Trots att Margaux Dietz ständigt har många bollar i rullning har hon under det senaste året även hunnit med en hel del saker privat. Under en semester till Maldiverna förra hösten friade hon till pojkvännen Jacob Liebermann, 34, och därefter dröjde det inte länge innan paret blev äkta makar. I början av april gifte de sig och det storslagna bröllopet ägde rum på Hässelby slott utanför Stockholm. Vigseln förrättades av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor – något som blev mycket omskrivet.

Under det gångna året har de äkta makarna renoverat sin nyinköpta bostad i Stockholm – och nyligen flyttade familjen in.

Margaux om tuffa tiden med maken

Men trots ett nyrenoverat hem, där allt mer eller mindre börjar falla på plats, är livet inte en dans på rosor. Den senaste tiden har Margaux Dietz varit öppen med att det inte är helt bra mellan henne och Jacob just nu. I ett inlägg på sin blogg berättade hon om kärlekskrisen, som paret kämpar med att ta sig igenom.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skrev hon i ett inlägg.

Efter att Margaux skrev blogginlägget har hon vid flertalet tillfällen varit ärlig med hur läget är. Bland annat har hon berättat att hon och Jacob valt att ställa in en gemensam semester, för att istället ägna tid på varsitt håll. Kort därefter valde de även att bo på varsitt håll i ett par dagar, vilket Margaux skrev om på sin blogg.

Jag har haft några dagar ledigt från bloggen för att fokusera på allt annat. Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar”, skrev hon och fortsatte:

Så för min del har det varit full fokus på Arnold de senaste dagarna och på att försöka må bra. Mina känslor går väldigt mycket upp och ner och jag känner att vi är inne i en ny fas. Men allt kommer bli bra, så det är ingen fara. Det är bara en jobbig period.

Prioriterar sonen efter valet att flytta isär

I en ny video på Youtube berättar Margaux Dietz att hon och maken har flyttat isär på heltid. I och med detta har de lagt extra mycket fokus på sonen Arnold, 2, eftersom de märkt att han påverkats av situationen.

– Jag försöker, eller både jag och Jacob försöker verkligen prioritera att han ska få vara hemma ganska mycket nu eftersom det är lite som det är. Man märker ju att han faktiskt blir lite påverkad, eller han märker ju att någonting är lite annorlunda eftersom att jag och Jacob inte bor ihop längre. Försöker prioritera att hämta honom tidigt och umgås så mycket som möjligt med honom så att han ska få massa, massa kärlek, säger Margaux Dietz i videon.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram