Margaux Dietz om nya relationen med Viktor Frisk

Margaux Dietz och Viktor Frisk

Margaux Dietz och Viktor Frisk har precis kommit hem från en semester i Costa Rica.
Nu berättar Youtube-profilen hur resan har förändrat deras relation.
– Det är verkligen underbart, skriver hon.
503 Service Unavailable

I höstas avslöjade Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, att hon och Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar efter flera år tillsammans. Det forna paret har sonen Arnold, 2, ihop och separationen har varit väldigt tuff för Margaux.

Efter den turbulenta tiden bestämde hon sig för att åka på en ensamresa till Costa Rica. Men i sista sekund bestämde sig Viktor Frisk, 24, en av Margaux närmsta vänner, för att följa med på semestern.

”Först var jag lite tveksam på om det var en bra idé och Viktor frågade fleeera gånger om det verkligen var okej”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg och fortsatte sedan:

”Så klart det är okej, jag tror att allt har en mening och jag vet att det här är paradiset på jorden kan få vem som helst att slappna av + må bra och om någon har svårt med just det så är det Viktor”.

Förändringen i relationen med Viktor

Det verkar som att resan var exakt vad Margaux Dietz behövde och i ett nytt inlägg på sin blogg berättar Youtube-profilen att känslorna gick väldigt mycket upp och ner när hon och Viktor tillbringade sina sista semesterdagar på ett retreat.

”Jag hade nog en hel del att bearbeta som jag inte ens visste om innan jag åkte”, skriver hon.

Eftersom Margaux har haft det väldigt tufft är hon glad över att Viktor Frisk valde att hänga på. Resan har till och mer förändrat deras relation på ett positivt sätt.

”Det är verkligen underbart att kunna vara så avslappnad med en vän som vi är kunnat vara här. Att vara på retreat är så lärorikt och vår vänskap här har bara blivit starkare. Det var så fint att få dela den här upplevelsen ihop”, skriver Margaux.

Margaux Dietz och Viktor Frisk har nu kommit tillbaka till Sverige efter den lyckade resan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!