Margaux Dietz om nya livet efter krisen med Jacob Liebermann

Margaux Dietz om nya livet – efter beslutet i krisen med Jacob

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i april, men den senaste månaden har paret varit öppna med att de går igenom en kris.
Nu berättar Margaux om känslorna över det senaste beslutet i relationen.
”Bor i en resväska varannan dag”, förklarar hon.

Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gifte sig i april tidigare i år. Det blev ett storslaget och omtalat bröllop, där bland annat Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var den som vigde paret. Men eftersom att hon inte är en registrerad vigselförrättare var vigseln inte giltig, något som uppmärksammades i media månader efter bröllopet.

Men trots att det bara var månader sedan paret lovade varandra evig kärlek så stormar det rejält i relationen nu. Paret beslutade sig nyligen för att bo isär – trots att de båda fortfarande bor i lägenheten tillsammans med sonen Arnold, 2.

När Hänt träffade Margaux Dietz förra veckan under en galamiddag för stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation berättade hon hur hon och Jacob lägger upp boendesituationen.

– Vi bor fortfarande tillsammans men vi splittar upp det. Så vi har kvar lägenheten men bor inte med varandra hela tiden. Vi pendlar lite men båda vill vara med Arnold hela tiden så vi delar på hämtningar, hämtar ibland tillsammans, lämnar tillsammans, sover någon natt i lägenheten ihop, säger Margaux till Hänt.

Bor i en resväska

I en Youtube-video från helgen berättar hon mer om situationen, som gör att hon nu bor i en resväska.

– Det är en stor dag idag. Ni vet ju att min mamma är ju min bästa vän, och hon kommer hem från Sydafrika. Och som ni vet – livet är som det är just nu, och då behöver man sin mamma. Så jag behöver mamma-kramar och mamma-kärlek, säger Margaux i videon. Hon fortsätter:

– Det är lite jobbigt just nu när man faktiskt bor i en resväska varannan dag typ i veckan. Men jag börjar bli ett proffs på att packa.

Att prata om krisen så pass öppet som hon gör var ingen självklarhet, tvärt om. Men enligt Margaux själv har hon inget val.

– Det är skitjobbigt och jag önskar att jag egentligen inte hade behövt vara det för det är ju inte jättekul när ens relation och privatliv, som man själv inte har någon kontroll över, delas med alla. Just eftersom man inte vet hur det ska bli, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Samtidigt har jag inte riktigt något val eftersom jag alltid visar allting och jag vloggar nästan fyra gånger i veckan och alla märker ändå allting. Jag kommer att försöka bli lite mer privat framöver.

FOTO: TT