Margaux Dietz om kärlekslivet efter separationen från Jacob

Margaux Dietz besked efter separationen – dejtar igen

Margaux Dietz är på god väg att gå vidare efter separationen från exet Jacob Liebermann som hon har 2-åriga sonen Arnold med.
Nu berättar hon om kampen att få dejta – efter att ha blivit blockad från Tinder.
– Jag blev avstängd, berättar Margaux Dietz.

Margaux Dietz, 29, är nu aktuell som programledare för Hemliga beundrare som sänds på Viafree. I programmet får influencern följa hur kärlekskranka personer får en dejt med någon de beundrar på avstånd – ett koncept som kan leda till ljuv musik, skämskudde eller både och.

Margaux eget kärleksliv fick sig en törn i slutet av 2019 då hon och Jacob Liebermann, 34, bröt upp sin relation. Separationen kom bara några månader efter att paret gift sig med ett storslaget bröllop som varade i tre dagar. Margaux och Jacob har sonen Arnold, 2, tillsammans.

Margaux Dietz gick med exet Jacob Libermann på årets Elle-gala.

Margaux Dietz gick med exet Jacob Liebermann på årets Elle-gala.

Margaux Dietz har sonen Arnold tillsammans med exet Jacob Libermann.

Margaux Dietz har sonen Arnold tillsammans med exet Jacob Libermann.

I en intervju med Hänt har influencern berättat att de försöker ordna så att situationen ska bli så bra som möjligt för deras 2-åriga son.

– Det är svårt. Det är inte bara att flytta för någon, utan man måste tänka på att man har barn och vi vill inte att Arnold ska behöva bo på olika ställen, sa Margaux nyligen till Hänt.

Efter separationen har Margaux tillbringat mycket tid tillsammans med vänner och familj. Tidigare i vinter har hon varit i Sydafrika tillsammans med vännen Viktor Frisk, 24, sonen Arnold och sin storebror Theo Dietz, 34.

Margaux blockad från Tinder

När bloggaren Margaux Dietz gästade Rix Morronzoo med Laila Bagge och Roger Nordin under gårdagen berättade hon mer om uppbrottet från Jacob. De har under sin relation gjort slut många gånger – men den här gången är relationen verkligen över.

– Då har vi sagt att det varit slut. Men nu är det ju helt slut, säger Margaux Dietz.

Men efter separationen från Jacob Liebermann har nu Margaux börjat dejta igen. Men hennes försök att hitta kärleken på Tinder gick inte riktigt som hon tänkt sig. Det dröjde nämligen inte länge förrän hon blev avstängd från dejtingappen.

– Jag testade ju att ha Tinder men jag blev ju blockad efter tolv timmar. Folk anmälde att det var ett fejkkonto, så jag blev avstängd, säger Margaux Dietz till Laila Bagge och Roger Nordin.

Margaux Dietz umgås flitigt med vännen Viktor Frisk.

Margaux Dietz umgås flitigt med vännen Viktor Frisk.

Margaux får också frågan om det är sant att det finns ett “kändis-Tinder” – och om hon i så fall finns med där.

– Kanske det, svarar Margaux hemlighetsfullt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT, Eva Tedesjö/TT