Margaux Dietz om förändringen med sonen Arnold

Margaux Dietz om förändringen med sonen Arnold

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gick skilda vägar i höstas.
Nu berättar Margaux om den stora förändring det innebär för henne och två-åriga sonen Arnold.
”Det blir en omställning”, skriver Margaux på sin blogg.

I höstas meddelade influencern Margaux Dietz, 29, att hon och maken Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar. Beskedet kom endast månader efter parets omskrivna tre dagars-bröllop där Ebba Busch Thor var vigselförrättare.

Margaux Dietz om uppbrottet

När Hänt träffade Margaux Dietz i mitten av januari berättade influencern att ex-paret är mitt uppe i att hitta en boendelösning som passar dem och deras gemensamma son Arnold, 2.

– Jag kommer att bo kvar i lägenheten och Jacob letar just nu efter en ny. Till dess så försöker vi lösa det på bästa möjliga sätt. Men det är ju tufft liksom, berättade Margaux till Hänt och fortsatte:

– Det är svårt. Det är inte bara att flytta för någon, utan man måste tänka på att man har barn och vi vill inte att Arnold ska behöva bo på olika ställen.

Förändringen med sonen Arnold

I ett inlägg på sin blogg skriver Margaux Dietz nu om en ny insikt efter uppbrottet från ex-maken – när hon precis fått tillbaka sonen Arnold efter att han tillbringat tid med sin pappa.

”Nu har jag fått tillbaka lillen igen och vi hade världens mysigaste kväll igår, det syns idag….. Ris överallt, en trasig leksaks-tekanna, som ramlade ner från matbordet när vi hade te-kalas samt ett trasigt paket med pärlor som nu smyckar köksgolvet, hehe. Men kul hade vi!”, skriver Margaux på bloggen.

Fortsättningsvis skriver Margaux att hon märker en specifik förändring med att inte längre bo ihop med Jacob – nämligen att det inte längre är så städat i hemmet.

”Det blir en omställning att inte ha en pedant här hemma framöver, men jag tror Arnold tar över den rollen snart. Igår bad han mig hänga upp min jacka och ta bort den från stolen….”

I slutet av inlägget ger Margaux även ett besked om sitt mående. Efter uppbrottet har Margaux tidigare berättat om att hon inte mår så bra – något som nu verkar ha vänt.

”Jag känner verkligen att jag har hittat tillbaka till mitt kreativa jag igen. Det måste verkligen betyda att jag mår bättre.”, skriver Margaux på bloggen.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!