Margaux Dietz om förändringen efter stora beslutet i kärlekskrisen

Margaux Dietz om förändringen efter beslutet i krisen med Jacob Liebermann.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har testat att leva isär ett tag för att rädda förhållandet.
Nu berättar hon för Hänt om huruvida de har känt av någon förändring i relationen.
– Jag tror att när man har problem måste man ta tag i det, säger hon.

Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gifte sig i april tidigare i år. Det blev ett storslaget och omtalat bröllop, där bland annat Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor var den som vigde paret.

Men trots att det bara var månader sedan paret lovade varandra att vara evigt trogna, så har de haft det allt annat än lätt den senaste tiden. Margaux och Jacob beslutade sig nyligen för att bo isär – trots att de båda fortfarande bor i lägenheten tillsammans med sonen Arnold, 2. Detta är något som Margaux varit väldigt öppen om på sina sociala kanaler.

När Hänt träffade Margaux på en galamiddag för stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation berättade hon mer om det nya upplägget:

– Vi bor fortfarande tillsammans men vi splittar upp det. Så vi har kvar lägenheten men bor inte med varandra hela tiden. Vi pendlar lite men båda vill vara med Arnold hela tiden så vi delar på hämtningar, hämtar ibland tillsammans, lämnar tillsammans, sover någon natt i lägenheten ihop, sa Margaux då till Hänt.

Hon berättade även att beslutet att prata öppet om relationskrisen inte var en självklarhet från första början.

– Det är skitjobbigt och jag önskar att jag egentligen inte hade behövt vara det, för det är ju inte jättekul när ens relation och privatliv, som man själv inte har någon kontroll över, delas med alla. Just eftersom man inte vet hur det ska bli. Samtidigt har jag inte riktigt något val eftersom jag alltid visar allting och jag vloggar nästan fyra gånger i veckan och alla märker ändå allting. Jag kommer att försöka bli lite mer privat framöver.

Margaux känslor över nya livsstilen

När Hänt träffar Margaux Dietz i samband med Svenska hjältar-galan berättar hon hur läget ser ut för paret idag.

– Vi kämpar på. Vi jobbar på. Jag hoppas att allt bara löser sig på bästa möjliga sätt, säger hon.

Hon förklarar att de fortfarande testar och ser om distansen kan rädda dem.

– Vi bor fortfarande tillsammans, men vi försöker få lite distans ifrån varandra och se om det hjälper.

Har du märkt någon skillnad nu när ni testat det ett tag? 

– Ja, alltså det känns bättre när man får lite.. Jag tror att när man har problem måste man ta tag i det. Har man gjort allt utom att vara isär kanske det kan vara räddning, säger hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Senaste nytt