Margaux Dietz om barndrömmarna

Emil Ingemarsson och Margaux Dietz

Margaux Dietz har sedan tidigare sonen Arnold ihop med ex-partnern Jacob Liebermann. Nu har Youtube-stjärnan en ny relationen med Emil Ingemarsson – och det verkar inte omöjligt att de kan skaffa barn framöver.

I höstat kom beskedet att Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då gjort slut några månader tidigare, men hållit kontakten och vänskapen vid liv. De har nämligen en son ihop, Arnold, 3, som de nu har delad vårdnad om.

Nu berättar Margaux Dietz om sin önskan att skaffa fler barn.

Nya orden om Emil

I somras blev det nämligen offentligt att hon hittat kärleken på nytt. Det visade sig att hon träffat Emil Ingemarsson. Det här bekräftade Margaux Dietz i en livesändning när hon fick frågan.

– Nu blir jag generad. Jo men precis, så är det, sade och tillade:

– Vi har träffats ett tag.

De träffades tack vare den gemensamma vännen Viktor Frisk, som Margaux Dietz lärde känna genom Let’s Dance. Hon var till en början ganska tystlåten kring den nya pojkvännen. Nu har hon blivit mer och mer öppen med relationen till Emil Ingemarsson – något som hon själv känt en lättnad över.

”Jag känner att det är dags att öppna upp lite mer här om vår relation och det känns väldigt skönt för han har gått och blivit en väldigt stor del i våra liv och med det här jobbet är det svårt att dölja saker/ gömma undan personer”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Jacob Liebermann tycks inte hysa några mörka känslor inför exets nya pojkvän. Tidigare under sommaren skrev han i ett meddelande till Hänt att han bara var glad:

”Jag är enbart glad för Margauxs skull! Emil är en jättesnäll kille och om han gör Margaux lycklig är det såklart fantastiskt!”, skrev han då.

Drömmarna om fler barn

I ett nytt blogginlägg berättar youtubern om vad hon och pojkvännen haft för sig den senaste tiden.

”I torsdags var Emil och jag på Den gamle och havet…. som vanligt… Det är där eller på L’Avventura vi hamnar konstant. Gemensamma nämnaren…. Pasta!”, skriver hon bland annat.

Hon berättar också att de var på middag hos ett par vänner och deras fyra barn. Det verkar som att det besöket fick igång barntankarna hos Marguax Dietz.

”Det är så mysigt att vara omgiven av sin son och gudson. Vi åt middag, spelade pingis, lekte på deras gigantiska gymnastikmatta och dansade som bara den. På tal om något annat så skulle jag kunna tänka mig fyra barn, en sådan perfekt konstellation hemma hos familjen Granfeldt”, skriver hon.

Bild: Instagram, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!