LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig – första orden

04 feb, 2021 
Margaux och Sean
Influencern Margaux Dietz har funnit kärleken i PR-profilen Seán Canning.
Nu avslöjar Margaux något som följarna tolkar som att paret är förlovade.
”Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skriver Margaux på instagram.
Annons
Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sigBrand logo
Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig

Margaux Dietz, 30, slog igenom när hon delade med sig av sin förlossning på Youtube. Sedan dess har hon kommit att bli en av Sveriges absolut populäraste influencers. Idag är Margaux dessutom entreprenör och programledare.

I början på december avslöjade Margaux i sin podcast att hon hade träffat en kille som verkligen väckt hennes intresse. Hans identitet valde hon däremot att hålla för sig själv. Det dröjde dock bara några veckor innan hon visade upp honom för följarna. Mannen som stulit Margaux hjärta visade sig vara PR-profilen Seán Canning. Sedan avslöjandet har kärlekslyckan fullkomligt blomstrat och Seán har flitigt synts i Margaux olika publiceringar.

Margaux och Seáns förlovningslycka

Under torsdagsmorgonen publicerade Margaux ett nytt bildspel på sig och pojkvännen. På bilderna syns Seán ha gått ner på knä och tillsammans med Marguax val av emoji verkar det som att paret nu har förlovat sig.

Annons

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skriver Margaux till bilden.

I kommentarsfältet regnar det nu in gratulationshälsningar från både följare och andra kända profiler.

Seáns relation till Margaux son Arnold

Margaux var tidigare förlovad med ex-pojkvännen Jacob Lieberman. Paret arrangerade även ett bröllop men vigseln kom aldrig att godkännas då Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch inte räknades som giltig vigselförrättare. Margaux och Jacob har tillsammans sonen Arnold, 3.

Tidigare har Margaux uttalat sig om hur relationen mellan Seán och Arnold ser ut.

”Det är väldigt skönt att det fungerar så bra mellan Seán och Arnold. Han är mer än godkänd!”, skrev då Margaux till en bild på trion.

I Margaux Youtube-videos syns även Seán och Arnold tillsammans och det ser helt klart ut som att de fattat tycke för varandra.

Annons