LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut – första orden

06 okt, 2020 
Margaux och Emil
I podcasten Margaux & Theo berättar Margaux att hon och Emil Ingemarsson inte längre är ett par.
Första orden om uppbrottet.
Annons
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut – första ordenBrand logo
Margaux Dietz och Emil Ingemarsson har gjort slut – första orden

I somras bekräftade influencern Margaux Dietz, 30, att hon inlett en ny relation. Den lycklige var Emil Ingemarsson som har synts till på Youtuberns Instagram en hel del.

Men kärleken varade inte för evigt. Efter att en hel del rykten florerat om att Margaux och Emil ska haft det lite upp och ned så bekräftar nu Margaux att uppbrottet är ett faktum – de är alltså inte längre ett par.

Första orden om uppbrottet

I podcasten Margaux och Theo pratar hon och brodern Theo Dietz, 34, om löpsedlar och innehåll i olika tidningar. Margaux berättar att hon sällan tror på det som skrivs, men att hon gjort det tidigare innan hon själv ofta hamnade i tidningen.

Margaux berättar att det på löpet står att hon har ett nytt barnbesked, något hon själv inte anser stämmer. I själva artikeln stod det att Margaux var sugen på fler barn, men inte just nu.

– Det som är ledsamt med det här är att jag och Emil är inte ens tillsammans längre, säger Margaux i podden.

Annons

Då menar Theo att löpsedeln kanske inte är så kul för Emil heller.

Margaux poängterar att hon tycker att man kanske inte ska ta allt så allvarligt ändå:

– Man ska kunna skatta åt det, säger Margaux i podcasten.

När Hänt når Margaux bekräftar hon uppbrottet i ett meddelande med orden:

”Ja det är slut”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Även Emil bekräftar att de gått skilda vägar.

”Ja, men det stämmer att vi har valt att gå skilda vägar. Men Margaux kommer alltid att vara en bra vän till mig”, skriver han i ett meddelande.

Då blev de ett par

Det var strax innan jul förra året som Margaux gick ut med att hon och ex-maken Jacob Libermann, 35, gått skilda vägar. De har sonen Arnold, 3, ihop och endast ett halvår efter att ex-paret gifte sig så valde de alltså att separera.

Under vårkanten kunde följarna se till en person en hel del på Margaux Instagram och även i vloggar. Det var Emil Ingemarssons ansikte som dök upp då och då. Efter att följarna spekulerat fram och tillbaka bekräftade Emil själv tillslut relationen.

Det var i slutet av juni i år som Emil avslöjade den verkliga relationen mellan sig själv och Margaux. Och följarna fick se dem kyssas i solnedgången.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Malin Hoelstad/SvD/TT

Annons