Margaux Dietz nya ord om krisen med Jacob Liebermann

Margaux Dietz och Jacob Liebermann

För ett par veckor sedan avslöjade Margaux Dietz att hon och Jacob Liebermann har det tufft.
Nu berättar Youtube-profilen om beslutet att inte bo ihop med maken.
– Ibland så måste man vara lite drastisk, säger hon till Hänt.

I april gifte sig influencern Margaux Dietz, 29, med Jacob Liebermann, 34. Bröllopet blev en storslagen historia som pågick i flera dagar och relationen såg ut att gå som på räls. Men i början av oktober erkände Margaux att hon och maken har det kämpigt.

”Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för. Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar vårt privatliv just nu”, skrev hon vid tillfället.

Margaux Dietz om beslutet att flytta isär

I en video på sin Youtube-kanal avslöjade Margaux förra veckan att hon och Jacob Liebermann valt att flytta isär. Förändringen har lett till att makarnas son Arnold, 2, har börjat uppfatta av att det är någonting som har förändrats.

– Han märker ju att någonting är lite annorlunda eftersom att jag och Jacob inte bor ihop längre, sa Margaux i videon.

När Hänt träffar Margaux på ett galamiddag för stiftelsen Zelmerlöw & Björkman Foundation berättar hon mer om det nya upplägget.

– Vi bor fortfarande tillsammans men vi splittar upp det. Så vi har kvar lägenheten men bor inte med varandra hela tiden. Vi pendlar lite men båda vill vara med Arnold hela tiden så vi delar på hämtningar, hämtar ibland tillsammans, lämnar tillsammans, sover någon natt i lägenheten ihop, säger Margaux till Hänt.

Nya beslutet i relationskrisen med Jacob Liebermann

Beslutet att prata öppet om relationskrisen var inte självklart för Margaux Dietz.

– Det är skitjobbigt och jag önskar att jag egentligen inte hade behövt vara det för det är ju inte jättekul när ens relation och privatliv, som man själv inte har någon kontroll över, delas med alla. Just eftersom man inte vet hur det ska bli, säger hon och fortsätter:

– Samtidigt har jag inte riktigt något val eftersom jag alltid visar allting och jag vloggar nästan fyra gånger i veckan och alla märker ändå allting. Jag kommer att försöka bli lite mer privat framöver.

Youtube-profilen verkar ändå se ljust på framtiden och berättar att hon och Jacob kommer att göra allting för att få relationen att fungera.

– Jag tror att ibland så måste man vara lite drastisk för att hitta tillbaka. Det här kanske är en lösning på det sättet eller så är det inte det. Men jag tycker att man ska testa allting så vi håller på att testa allting, säger Margaux Dietz.

AV: Jonna Axelsson, Stina Dahlgren

FOTO: Karin Törnblom/TT, Malin Hoelstad/SvD/TT