Margaux Dietz nya jobb – tar över Hemliga beundrare i TV3

Margaux Dietz nya jobb – tar över Hemliga beundrare i TV3

Det blir en ny säsong av TV3-programmet Hemliga beundrare.
Nu ger den tidigare programledaren, Malin Gramer, plats för Margaux Dietz som axlar programledarrollen.
– Jag har ju själv varit på dejter i mitt liv och vet hur utlämnande det kan vara, säger Margaux om nya jobbet.

Tv-programmet Hemliga beundrare har hittills sänts i fyra säsonger. I dokusåpan sätts vänskap och värdighet på spel när modiga personer i tv avslöjar sina varma känslor till en ovetande crush. Tittarna får följa med på en dejt där beundraren får sjunga ut – något som kan sluta i allt får katastrof till succé. Hittills har programmet sänts i fyra säsonger på TV3.

I de fyra första säsongerna av Hemliga beundrare har Malin Gramer, 41, varit programledare. Nu avslöjar TV3 att det blir en ny säsong – och en ny programledare.

Det är influencern Margaux Dietz, 29, som tar över rodret i den femte säsongen av Hemliga beundrare.

Margaux berättar själv att hon tycker om programmet och att hon ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Jag är så otroligt glad över det – jag är ett stort fan av programmet och så imponerad av alla modiga personer som är med och dejtar. Det känns verkligen som att jag och Hemliga beundrare är gjorda för varandra! Nu laddar jag för den grymmaste säsongen någonsin, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.

Ny erfarenhet för Margaux

Margaux Dietz har många strängar på sin lyra. Hon har framför allt gjort sig känd som bloggare och Youtube-profil. 2017 filmade hon sin förlossning då sonen Arnold föddes. Filmen lade hon ut på Youtube och blev sedermera hennes stora genombrott. Hon har också tävlat i program som Fångarna på fortet och Let´s dance.

Idag har hon över 360 000 följare på Instagram och har prisats som Årets Influencer, 2018.

Men jobbet som programledare för dejtingsåpan Hemliga beundrare blir en helt ny erfarenhet för Margaux Dietz. Men något som hon har erfarenhet av är att dejta – och Margaux ser fram emot att kunna dela med sig av goda råd till programmets deltagare.

– Som programledare hoppas jag att kunna peppa och ge goda råd till alla som är med och dejtar. Jag har ju själv varit på dejter i mitt liv och vet hur utlämnande det kan vara, säger Margaux Dietz.

Från TV3:s sida ser man fram emot det nya samarbetet.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Margaux Dietz som ny programledare för Hemliga beundrare. Vi är säkra på att hon kommer passa perfekt för uppdraget och hon har en målgrupp som stämmer väl överens med programmets tittare, säger Filippa Wallestam, EVP och Chief Content Officer på NENT Group.

FOTO: TT, NENT

SENASTE NYTT!