Margaux Dietz nya glädjebesked efter plötsliga tilltaget

Margaux Dietz

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har fortsatt att arbeta tillsammans efter uppbrottet.
Men nyligen avslutades Jacobs tjänst inom Margaux företag och istället blickar hon nu framåt.
För Hänt berättar Margaux om det nya projektet och de storslagna planerna som väntar.

Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gick skilda vägar vid årskiftet – detta bara månader efter sitt bröllop. Under den närmsta tiden efter uppbrottet sågs ex-makarna umgås flitigt tillsammans med den gemensamma sonen Arnold, 3.

Dessutom fortsatte de att arbeta tillsammans då Jacob var anställd i Margaux företag. Men detta kom att bli en större utmaning än väntat, vilket är något som Jacob tidigare berättat om i podcasten Bathina – en podcast.

– Trots separationen var det ändå så att vi sågs ett par dagar i veckan och skulle då jobba lite tillsammans och sen skulle vi vara föräldrar. Allting blev bara en soppa, sa Jacob i podden.

Margaux ord om beslutet med Jacob

Därav avslutades Jacobs tjänst tidigare än planerat. När Hänt når Margaux berättar även hon om tankarna kring beslutet.

– Jacob var anställd i Margaux Dietz AB också, alltså mitt ex, men vi tog beslutet där för två månader sedan att fokusera på vårt privatliv och att inte prata för mycket om jobb för att det ska funka så bra som möjligt med Arnold och så, säger hon och forsätter:

– Det känns faktiskt väldigt bra. Det känns som att det var ett moget beslut och att vi var några steg före händelserna kanske. Så det känns jättebra.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Margaux storslagna framtidsplaner

Även om ex-maken inte längre arbetar i företag fortsätter framgångarna att flöda. Margaux har nämligen storslagna planer för framtiden och dessutom ett nytt stort samarbete att se fram emot.

– Just nu håller jag på att starta mitt egna företag eller mitt egna varumärke som släpps inom väldigt snar framtid. Tills dess har jag också nu precis inlett ett stort samarbete med CDON, där jag jobbar med att utveckla deras smarta leksaker framför allt. Eftersom att man är mamma nu och har blivit väldigt intresserad av att se hur man kan lära barnen på ett smart sätt med leksaker, så att dem tycker att det är roligt, säger Margaux.

I Margaux Dietz sociala medier får följarna hänga med i Margaux vardag med sonen Arnold som har funnit intresset i att lära sig nya saker. I flera videon på Youtube-kanalen övar de på bokstäver, länder och månader.

– Mina fans frågar mig ofta hur Arnold kan så mycket. Därför känns samarbetet med CDON klockrent eftersom jag hjälper andra föräldrar att hitta leksaker som stimulerar barns sinnen och gör dem smartare, säger Margaux Dietz till Hänt.

FOTO: Pontus Orre/TT/Karin Törnblom/TT

Senaste nytt