Margaux Dietz nya besked – orden om förändringen

Margaux Dietz nya besked

Margaux Dietz har varit öppen med att hon och maken Jacob Liebermann går igenom en tuff period.
I dagarna berättade influencern att paret avbokat en gemensam semester och nu avslöjar hon ännu en förändring.
”Dags att flytta”, skriver Margaux i ett inlägg på sin blogg.

I våras gifte sig influencern Margaux Dietz, 29, med maken Jacob Liebermann, 34, på Hässelby slott utanför Stockholm. Paret, som tillsammans har sonen Arnold, 2, anordnade ett storslaget bröllop som dessutom blev ordentligt omskrivet då vigseln förrättades av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32. I september avslöjades det dock att giftermålet var ogiltigt då Ebba Busch Thor inte är en registrerad vigselförrättare.

I en intervju med Margaux Dietz i Dagens nyheter framkom nyheten – något som Margaux i efterhand tog med en klackspark. I ett blogginlägg förklarade hon om beslutet:

”Någon vecka innan bröllopet kom vi på att just det vi måste ju boka en tid i stadshuset, då var det dock fullt så då bestämde vi oss för att det mysigaste skulle vara om vi då fick med de närmaste och de i familjen som inte kunde närvara på bröllopet. Min pappa, Oma, Opa och Angela”, skrev Margaux Dietz och fortsatte:

”Sedan dess har livet varit kaos med renovering så vi har glömt bort det, haha, typiskt oss. Vi gör det mesta på vårt sätt och även det här”.

Tufft mellan Margaux och maken Jacob

Men livet efter bröllopet har Margaux Dietz inte bara kunnat ta med en klackspark. På sin blogg har influencern öppet delat med sig av att hon och maken Jacob Liebermann går igenom en tuff period.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skrev hon tidigare i höstas i ett blogginlägg.

I en video på sin Youtube-kanal förklarade hon sedan vidare:

– Jag har inte orkat visa upp så mycket om hur det är hemma och det är ju för att det har varit väldigt, väldigt jobbigt. Därför har jag umgåtts mer med kompisar, för det är dem jag får jättemycket stöd av. Det är självklart att jag och Jacob pratar och försöker lösa det här. Vi har försökt lösa det här i flera veckor, flera månader, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag och Jacob är bästa vänner och vi älskar varandra över allting annat, men vi är bara mänskliga och allting går upp och ner. Livet är som det är. Jag hoppas verkligen att allting löser sig.

Margauxs nya besked

I dagarna berättade Margaux Dietz att paret på grund av den tuffa period de går igenom valt att ändra i höstens planer. Tidigare var det bestämt att hon och Jacob skulle åka på en gemensam semester – som de nu valt att avboka. Istället ska influencern åka iväg på egen hand.

Men det är inte den enda ändringen i höst. På sin blogg ger Margaux nu ett nytt besked.

”Nu är ju nästan oktober över och för mig betyder det att det är dags att flytta”, skriver hon men är snabb på att förklara vidare:

”Absolut inte från lägenheten, hehe, men från det gamla kontoret till det nya. Jag är megapeppad även fast det är hemskt tråkigt att rensa och packa.”

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!