Margaux Dietz nya barnbesked efter kärlekslyckan med Emil

Margaux Dietz och Emil

Margaux Dietz och Emil Ingemarsson är tillsammans.
Nu avslöjar Youtube-profilen de storslagna framtidsplanerna med pojkvännen.
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här
Slå på ljud

I höstas bestämde sig Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, för att gå skilda vägar efter många år tillsammans. Tillsammans har de sonen Arnold, 3, som det forna paret numera har delad vårdnad om.

Efter uppbrottet från Jacob har det cirkulerat flera romansrykten kring Margaux. Hon har gång på gång dementerat dessa och det verkar som att hon har fokuserat på sig själv och sonen hellre än att dejta.

Margaux har även passat på att resa en hel del, exempelvis till Sydafrika i vintras. Då åkte hon till sin mammas hus tillsammans med vännerna Viktor Frisk, 25, och Emil Ingemarsson, 26.

Romansryktet med Emil Ingemarsson

Efter resan till Sydafrika har Margaux fortsatt umgås flitigt med Viktor och Emil, men den senaste tiden är det snarare bara Emil och Margaux som har setts ihop. I slutet på juni la Emil upp ett videoklipp där han och Margaux kysser varandra – vilket satte igång spekulationer.

Sedan kyssvideon har Emil Ingemarsson dykt upp allt mer ofta i Margaux Youtube-videor. Trots att fansen har ställt frågor om deras relation i flera veckors tid har både Emil och Margaux varit väldigt förtegna om deras relationsstatus.

I en video på Youtube avslöjade Margaux häromdagen att Emil tillbringat natten hos henne, vilket återigen fick följarna att undra.

Margaux Dietz bekräftar relationen

Under onsdagen valde Margaux Dietz att bryta tystnaden om relationen med Emil. Det var i en live-sändning i appen Bambuser som Youtube-profilen avslöjade att de är ett par.

– Vi har träffats ett tag, säger hon och förklarar att de blev officiellt tillsammans för bara några dagar sedan.

Margaux var dock fortfarande väldigt fåordig om kärlekslyckan och det verkar som att hon vill avvakta med att gå in mer på detalj.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Barnbeskedet efter kärlekslyckan

Emil Ingemarsson har med tiden fått en nära relation till Margaux son, Arnold. På Youtube har följarna fått se honom umgås en hel del med treåringen.

Den lilla familjen har troligtvis fullt upp med att vänja sig vid den nya konstellationen men Margaux har redan nu stora planer inför framtiden. Under live-sändningen avslöjar hon nämligen att hon gärna vill att Arnold ska få ett syskon.

– Det är klart att jag vill ha fler barn, säger Margaux Dietz och fortsätter sedan:

– Kanske inte exakt idag, men jag vill gärna ha syskon till Arnold.

I en intervju med Hänt har Margaux tidigare berättat att hennes dröm är att ha minst två barn.

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN