Margaux Dietz markering mot pojkvännen efter romansryktena

Margaux, Emil och Viktor

Youtube-profilen Margaux Dietz är upp över öronen förälskad i sin Emil Ingemarsson.
Efter att pojkvännen bestämt sig för att åka utomlands tillsammans med deras gemensamma vän Viktor Frisk väljer Margaux att berätta om relationen.
– Emil och Viktor är typ som ett par, säger hon.
Allt om Margaux Dietz
Slå på ljud

Efter att Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 25, båda deltagit i Let’s dance 2018 dröjde det inte lång tid förrän de blev en oskiljaktig duo. Margaux och Viktors vänskap har med tiden vuxit allt starkare och numera umgås de nästintill dagligen.

Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan dem har både Margaux och Viktor nekat till. De menar att de är varandras bästa vänner och att de snarare ser varandra som syskon.

De senaste månaderna har duon börjat synas allt mer Emil Ingemarsson, 26. Tillsammans åkte de på en resa till Sydafrika i vintras och Emil har kommit att bli en självklar del i gänget.

Margaux Dietz bekräftar relationen

I höstas blev Margaux Dietz singel efter att ha varit tillsammans med Jacob Liebermann, 35, i många år. Det forna paret har sonen Arnold, 3, ihop, som de numera har delad vårdnad om. Efter uppbrottet började Margaux umgås allt mer med sina vänner, men framför allt Emil.

I sociala medier har följarna fått se Emil och Margaux hitta på en hel del aktiviteter på tu man hand under sommaren och i juli bekräftade Youtube-profilen att de är ett par.

– Vi har träffats ett tag, förklarade hon då.

Emil och Viktors gemensamma beslut

Sedan relationsavslöjandet har Emil och Margaux knappt fått tid att träffas. De har nämligen haft semester olika veckor och varit iväg på resor i omgångar. Nyligen berättade Margaux att det återigen har blivit dags för dem att skiljas åt.

”Mitt i natten lämnade Emil oss för att åka till Kroatien med Viktor. Haha, vi har blivit sån trio så det är lite märkligt när dom två sticker iväg utan mig”, skrev Margaux i ett inlägg på sin blogg.

Viktor Frisk och Emil Ingemarsson har varit på semester i Kroatien ihop och av inläggen på Instagram att döma ser det ut som att vännerna har haft det väldigt roligt. De har bland annat åkt båt, solat och badat.

Avslöjandet om relationen med Viktor

I en ny video på sin Youtube-kanal berättar Margaux om känslorna inför att hennes pojkvän och bästa vän ska åka iväg utan henne. Hon anspelar då på att deras följare flera gånger har frågat ifall Emil och Viktor är mer än bara kompisar, vilket Viktor Frisk tidigare har dementerat.

– Tyvärr så är det inte vi som ska åka på resa. Det är Emil och Viktor. Emil och Viktor är typ som ett par, ni gör ju allt ihop. Man kan säga att jag har två killar, tre killar med Arnold, säger Margaux.

– Det är det bästa, både en tjej och en kille. Nej jag skoja, svarar Emil.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz säljer lägenheten – här är bilderna

LÄS OCKSÅ: Viktor Frisk bekräftar kärleksstatusen – efter frågorna

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN