Margaux Dietz livsbeslut efter uppbrottet med Jacob Liebermann

Margaux Dietz stora beslut med 3-årige sonen Arnold – efter familjekampen med exet Jacob Liebermann

Det har snart gått ett år sedan Margaux Dietz och Jacob Liebermann sa ja till varandra i en ceremoni på Hässelby slott.
Men det som såg ut som ett bröllop i sagorna, hade allt annat än ett lyckligt slut.
Nu berättar influencern om den nya förändringen efter uppbrottet.

Det var på Maldiverna för två år sedan som youtubern Margaux Dietz, 29, friade till sin sons pappa Jacob Liebermann, 34. På Instagram kunde man se det lyckliga paret visa upp sina förlovningsringar från det varma paradiset, och kärleken och gratulationerna från alla vänner och följare strömmade in. Men den framtid som den lilla familjen då såg framför sig blev inte som de tänkt sig. Nu berättar hon om den nya förändringen efter uppbrottet med sin Jacob.

Vad som har hänt sedan dess

Paret gifte sig framför sina vänner på Hässelby slott utanför Stockholm, och bröllopsfesten var otroligt influencertät med gäster som Petra Tungården, 32, Michaela Forni, 30, och Viktor Frisk, 25. Deras vigselförrättare var inte heller vem som helst, utan nämligen KD:s partiledare Ebba Busch Thor, 33. Men det som såg ut som ett bröllop i sagorna, hade allt annat än ett lyckligt slut.

Kort efter att Margaux och Jacobs bröllop tagit upp allas instagramfeed började hennes följare ana ugglor i mossen, och tillslut kunde inte influencern dölja det längre. På sin blogg öppnade hon upp om situationen där hemma.

“Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter.”

Men inte långt därefter kom ännu ett besked. Det var efter att paret testat bo isär, för att få lite space från varandra, som de insåg att det de har inte kommer gå att laga och därmed valde att gå skilda vägar.

Nu är det dags

Sedan dess har hon bott i lägenheten som hon och expojkvännen köpte tillsammans för inte så länge sen, men nu känner Margaux att det är dags för en förändring. Det är när hon berättar för sonen vad de ska göra på söndag som hon avslöjar sina framtidsplaner.

– Då ska vi leta efter en ny lägenhet, säger hon i en video på Youtube.

Trots att det inte var så länge sen hon och Jacob flyttade in i lägenheten förklarar hon för sina följare att hon behöver en nystart.

– Den här lägenheten har ju väldigt mycket minnen och vi köpte ju den här för att bo här allihop. Och nu blev det ju inte så, som tänkt. Jag och Arnold behöver ju inte bo såhär stort, så vi behöver något nytt helt enkelt.

Hon fortsätter.

– Däremot älskar jag ju den här lägenheten och det känns verkligen som ett hem. Och jag tror att en familj kommer bli otroligt lycklig här.

FOTO: TT, Youtube

SENASTE NYTT!