Margaux om förändringen i relationen med Jacob efter bröllopet

Margaux Dietz Liebermann om förändringen i relationen efter bröllopet

Margaux Dietz gifte sig med Jacob Liebermann i april tidigare i år. När Hänt träffar henne på Mammagalan berättar hon om hur relationen med Jacob ändrats efter den stora dagen.

Det var i april i år som Youtubern och TV-profilen Margaux Dietz Liebermann, 28, och kärleken Jacob, 34, blev äkta makar, efter att Margaux i slutet av 2018 friade till Jacob under en drömsemester på Maldiverna. På Instagram delade hon den stora nyheten med sina följare.

”Han sa JA….”, skrev hon till en bild där hon stolt visar upp ringen på fingret.

Men ett stort bröllop i dagarna två var inte det enda som Margaux och Jacob hade på agendan då. I samma veva flyttade även den lilla familjen, bestående av Margaux, Jacob och sonen Arnold, 2, till en ny lägenhet. När Hänt träffar Margaux på röda mattan på Mammagalan berättar hon om hur familjen trivs i sin nya lägenhet.

– Det går bra, vi har börjat bo in oss nu. Vi har haft hantverkare över idag så nu ska vi förhoppningsvis börja renovera. Förhoppningsvis är vi fortfarande gifta efter det, säger Margaux och skrattar.

Hon fortsätter:

– Hittills har det gått bra. Jag hoppas som sagt att vi överlever.

Margaux och Jacobs nya relation

Margaux trivs mycket bra med att vara gift, hon beskriver det som att vara nykär.

– Det är faktiskt väldigt härligt. Man är som nykär, det är så mysigt. Man är som en riktig familj och delar äntligen efternamn, säger Margaux till Hänt.

Tidigare har Jacob och Margaux haft en del uppförsbackar i sin relation, och ett giftermål var precis vad de behövde.

– Vi gick i parterapi förra året och sedan dess har det blivit mycket bättre och giftermålet är pricken över i:t, grädden på moset. Det är jättemysigt, vi är som nykära.

Barnbeskedet efter Arnold

När Margaux Dietz tidigare gästade podcasten Bulle i ugnen, som drivs av Nikki Amini, 34, och Sara Biderman, 29, berättade hon att hon vill ha fler barn.

– Jag vill ha massa barn! Jag vill bara helst slippa vara gravid. Drömmen hade varit tvillingar. Drömmen hade varit en pojke och en flicka nästa gång, samtidigt, sa Margaux då.

Margaux Dietz avslöjade även hur barnplanerna ser ut i dagsläget.

– Jag skulle verkligen vilja ha barn 2020, det är ett fint år också – 2020. Så det är väl förhoppningen.

FOTO: TT

Av Stina Dahlgren, Saga Pettersson

Senaste nytt