Margaux Dietz kamp i privatlivet – egna orden om måendet

​Margaux Dietz

På senaste tiden har det ekat tomt på Margaux Dietz annars aktiva blogg.
I ett ärligt inlägg berättar öppnar hon nu upp för sina följare om varför.
”Strul i privatlivet”, skriver hon.
Margaux Dietz kamp i privatlivet – egna orden om måendet
Slå på ljud

Margaux Dietz karriär har de senaste åren gått spikrakt uppåt, och än idag fortsätter hon att nå helt nya höjder. Youtube-profilen har många bollar i luften, och har gjort alltifrån att jobba på nya produkter till sitt egna skönhetsvarumärke X by Margaux till att släppa en alldeles egen troskollektion och barnböcker.

Det verkar med andra ord inte finnas något stopp när det kommer till vad Margaux kan och inte kan göra, och hon slutar aldrig att överraska med nya spännande projekt. Men vid sidan av all framgång är det också en hel del som har hänt privat. I ett inlägg på sin blogg öppnar hon nu upp för hennes läsare om kampen i privatlivet, och förklarar varför hon inte har orkat skriva så mycket på senaste tiden.

Öppnar upp om kampen i privatlivet

Det var under gårdagen som Margaux plötsligt bröt tystnaden på bloggen. Det hade ekat tomt där i fyra dagar då, och anledningen till tystnaden skulle sedan visa sig vara att Margaux går igenom svåra saker privat.

”Vi ligger fortfarande i sängen och drar oss… Hehe, fortfarande… Klockan är bara 07.20 och det är ju faktiskt lördag. Så det är mer än rimligt att ligga här minst en timme till”, börjar hon med att skriva innan hon fortsätter:

”Det har hänt lite olika saker i veckan som gör att jag inte mått eller mår så bra så jag har skjutit upp att skriva. Med handen på hjärtat så har det varit en del strul i privatlivet ett tag, men det är saker som inte går att ta upp här. Jag mår okej i alla fall och allt kommer bli bra.”

Margaux Dietz om sonen Arnold

Som tur är har hon sonen att vända sig till när det känns svårt, och i slutet av inlägget uttrycker hon sin tacksamhet över att ha Arnold vid sin sida.

”Det är väldigt skönt att ha Arnold här hos mig, innan vi somnade så hade vi jag älskar dig tävling. Tror att vi slutade innan vi somnade på jag älskar dig till Pluto och flera varv runt och hela vägen tillbaka.”

Och i kommentarsfältet är det många stöttande läsare som påminner influencern om att hon inte är ensam.

”Hoppas allt löser sig. Du har Arnold, Emil , din bror och din mamma. All kärlek och styrka till dig”, skriver en under inlägget.

”Men fina!! Allt kommer bli bra lovar. Finns alltid här och stöttar dig i allt!! Du är bäst”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz om svåra livspusslet med sonen Arnold

LÄS OCKSÅ: Margaux Dietz markering mot pojkvännen efter romansryktena

FOTO: TT

SENASTE NYTT!