Margaux Dietz hyllning till Viktor Frisk och Samir Badran

Margaux Dietz hyllning till Viktor Frisk och Samir Badran

Kärleksryktena mellan Viktor Frisk och Margaux Dietz har i perioder gått varma.
Men efter att både Margaux och Viktor meddelat att de funnit kärleken i någon annan har de sakta svalnat av.
Nu skickar Margaux en riktig kärlekshyllning till sin vän på Instagram.
Margaux Dietz visar upp nya lägenheten efter renoveringen – se bilderna här
Slå på ljud

Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 25, fann varandra direkt då de medverkade i samma säsong av TV4:s dansprogram Let’s dance 2018. Sedan dess har vännerna varit oskiljaktiga och inte långt efter att de båda hade börjat synas tillsammans i tv-rutan började också kärleksryktena gå heta i olika kommentarsfält.

Inte bättre blev det då Margaux innan jul meddelade att hon och pojkvännen Jacob Libermann har gjort slut. Paret har tillsammans sonen Arnold, 2, som Viktor flera gånger synts leka med på Margaux Instagram och Youtube. Strax efter uppbrottet valde Margaux att tillsammans med vännen Viktor Frisk, Emil Ingermarsson och storebrodern Theo Dietz.

Men att det skulle vara mer än vänskap mellan dem båda är något de båda förnekat.

“Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någosin! Den här människan fick mig att sänka garden för vem jag är och jag vågar tro på mig själv.”, skrev Viktor på Instagram strax efter resan till Sydafrika.

Nya kärlekarna

Nyligen publicerade dock en annan medresenär, Emil Ingemarsson, en video på Instagram story där han sågs sitta och pussas med Margaux i solnedgången. Varken Margaux eller Emil har velat bekräfta att de båda skulle vara ett par men att de är mer än vänner står tydligt. Inte heller Viktor vill bekräfta att Emil och Margaux är mer än vänner.

– Jag vet inte om det är dem, det får ni fråga dem, har Viktor sagt till Hänt.

Även Viktor avslöjade nyligen att någon lyckats fånga hans hjärta. Vem denna mystiske person är står ännu oskrivet men klart är att Viktor känner sig lycklig i den situation han nu befinner sig i.

“Jag träffar någon. Kärlek vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, skrev han för ett par dagar sedan på Instagram story och fortsatte;

“Jag mår bra och känner mig glad då jag träffar den här människan”.

Margaux Dietz hyllning till Viktor Frisk

Nu har Margaux lagt ut ett inlägg på sin Instagram där hon hyllar Viktor. Tillsammans med vännen och kollegan Samir Badran, 29, släppte Viktor i fredags låten Va sa du att du hette –  något som Margaux tycker är värt att fira.

Till en bild från den animerade musikvideon skriver hon texten:

“Perfekta fredagslåten”, följt av ett rött hjärta. Givetvis har hon även taggat både Samir och Viktor till den gulliga storyn.

FRÅN FÖRSTASIDAN