TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margaux Dietz hastiga vändning efter plötsliga beslutet

01 aug, 2020 
Margaux Dietz
Margaux Dietz inledde sommaren med att avslöja att hon har funnit kärleken på nytt.
Nu visar sig influencern inte vara allt för nöjd över ett annat beslut hon har fattat den senaste tiden.
”Jag hade så många tankar i huvudet”, skriver Margaux på sin blogg.
Annons
Margaux Dietz och Jacob LiebermannBrand logo
Margaux Dietz och Jacob Liebermann

Margaux Dietz och ex-pojkvännen Jacob Liebermann bröt upp vid årsskiftet. Sedan dess har influencern funnit kärleken på nytt i Emil Ingemarsson. Den nya pojkvännen träffade Margaux genom nära vännen Viktor Frisk, som sedan tidigare är vän med både Margaux och Emil.

Det dröjde dock ett bra tag innan Margaux valde att bekräftade den nya relationen. Efter att Emil publicerat en video där han och Margaux kysstes i solnedgången på ett berg så regnade fansens frågor in. Men till en början lämnades frågorna obesvarade.

Det var inte förrän många dagar senare som hon bekräftade att Emil var hennes nya kärlek, detta under en livesändning i appen Bambuser. Därefter började Emil dyka upp titt som tätt på Youtube-kanalen och det syntes tydligt att han gick bra ihop med Margaux son Arnold, 3.

Egna orden om ovanliga beslutet

Under sommaren har Margaux tagit ett relativt ovanligt beslut. Hon har nämligen inte tagit ut någon riktig semester utan kör på med arbetsveckor under hela sommaren. Istället är hon bara ledig någon dag då och då.

Annons

”Jag har tagit 20% semester haha. På fredag åker jag ju till Båstad och jag är precis klar med min packning!  20 % semester är precis lagom i det här yrket, jag ska ha det i typ fyra veckor tänker jag”, har Margaux tidigare förklarat i ett inlägg på sin blogg.

Hon fortsätter:

”Mer vill jag inte ha så det fungerar kanon för min del, jag klättrar på väggarna av att vara helt ledig och det har jag gjort i alla yrken jag haft”.

Margaux erkännande om beslutet

Nu visar det sig att Margaux inte riktigt är lika nöjd med beslutet hon har tagit för sommaren. I ett nytt inlägg på bloggen öppnar hon upp om sina tankar.

”Dagen började inatt när jag låg och vred mig i flera timmar för att jag inte kunde sova. Jag hade så många tankar i huvudet om att det är ångest att jag inte tar riktig semester när jag faktiskt kan och att jag slösar bort tiden på sånt som jag alltid gör, skriver hon och fortsätter:

Innan jag somnade tror jag att jag bestämde mig för att ha så kul som möjligt själv tills dess att Arnold är tillbaka. Problemet är att jag vill göra allt på samma gång och så blir det en stress och kortslutning.”

För tillfället befinner sig sonen hos sin pappa, vilket Margaux tidigare berättat om. Att inte få träffa sonen på två veckors tid förklarade hon då var något som kändes tungt.

FOTO: Youtube/Pontus Orre/TT

Annons